Momkids Deletedmom14 maşallah ya ne güzel 😄 birşeyden mi korktu bizim ki anlamadım ki bende ortam değiştirip falan da yıkadım aynı
kaganege Momkids bizde sürekli banyoya girmek istiyor su kapandıği zaman katıla katıla ağlıyor hele giydirmek, giydirme anında nasıl cebelleşiyorum anlatamam iki türlüsüne zor olan bir durum
bsrkya Momkids Benim oğlumda çok seviyordu banyo yapmayı ne olduysa çocuk 1 aydır çığlık çığlığa 1 yaşında bu arada nasıl eski haline getireceğim bende düşünüyorum açıkcası
Seyma_52 Momkids valla benim bebe 9 aylık severdi ama şu son iki banyoda ağlıyor deli gibi neyden korktu anlamdım
atlasmomy Momkids dogdugu gunden beri birgun atlamaksizin hergun yikadim oglumu cok sukur suyu inanilmaz seviyor her aksam kucagima alip banyo yaptiriyorum suanda 5 ay 2 gunluk birde birlikte yikamayi deneyin isterseniz
Momkids atlasmomy evet hiç birlikte yıkanmayı denemedim oturarak anca dimi? Ben gün aşırı yıkıyorum doktor cildi kurur dedi ya da bi şampuanla bi şampuansız yıkamak gerekiyormuş
atlasmomy Momkids evet bizim kubet oldugu icin oturuyorum onuda oturtuyorum kucagima hem oynatiyorum yoruyorum hemde yikiyorum
Yeloturko Momkids benim bebeğimde sürekli ağlıyordu sonrasında suyu yavaş yavaş döküyorum ve direk vücüduna değilde elimi vücuduna koyup o şekilde dökünce sakinliyor susuyor. Belki işine yarar öyle dene
Momkids Yeloturko bende yavaş yavaş döküyorum aslında gergin mi oluyorum bu mu ona yansıyor bilemedim
Yenibebek_yenianne Momkids Benim ki doğduğu günden sevdi. Bazen üzerini çıkarıyorum değiştirmek için banyo yapacak zannedip kahkaha atiyo. Vee ben tüm bebekleri suyu çok seviyorlar zannediyordum sasirdim😳
Smhsvl Momkids aynı biz 5 ay 2 günlüğüz her banyo bir işkence sanki dışarıdan biri duysa işkence yapıyoruz sanıcak halbuki banyo yapıyoruz 🤭