KardelenYB turansmom 1 aydır buralarda sessizlerdeyim 😂😂😂 evet yavrum banyo yaptır iyi geliyor benimki daha yaparken bile çıkartıyor
turansmom Senyenisingaliba aa bilmiyordum ben kaka yapmayınca veriyordum genelde onu deneyeyim onuda, tesekkürler.
turansmom Eddaliko yoğurt gaz yapıyormuş dogum yaptiğim gün eşime demisti doktorum bir sure yogurt süt falan cok fazla içmesin gaz yapar diye limon turşu yemesin sütü kesilir diye
mayispapatyasi turansmom bilemiyorum canim hic kullanmadim, takipli doktorunuz varsa onunla görüş bence, ilac nihayetinde gereksiz yükleme bebegine ilaclari
turansmom mayispapatyasi yok ben normalde metsili bile hergün vermiyordum aslında ama bakayim bir danısayim sağol canım
FatmaKrbkl Biogaia bağırsak düzenleyici prebiyotik olduğu için istediğiniz verimi almak biraz zor olabilir ben biogaia ve sab simplex kullanıyorum, geçmiş olsun 🌼
turansmom Minikbirkalp yok poset cay degil tohum gibi satiliyor aktarda 100 gramı on lira onu suya koyuyorum o şekilde içiyorum tohumu süzüp
ilkgozagrimmmm turansmom gaz damlası değil aslında bağırsak düzenleyici o. Yinede eğer ağrısı yokken verirseniz bağırsaklar harekete geçtiği için çoğalır bilginiz olsun.
turansmom Olric11 benimkide öyleydi de burda bir kac arkadaşın doktoru gazı varken memede tutma hava yuttugu icin gazı cogalir dedi. Birde internette falan okudum bebekler gazi oldugunda memede durmak istiyormuş tok olsada. Tutma canım memende bırak biraz ağliyor sonra sakinleşiyor ben dün denedim onun yerine omzuna koy sırtına vur gazını cıkarmak icin şiddetleniyor yoksa
Oykununannesii12 turansmom bende denemedim ama arkadaş söyledi gaz yapan şeyler yersen arkasından serbet iç geçiyor dedi
Olric11 turansmom aksi gibi sütüm az geliyo emzir emzir çoğalsın bin kafadan ses cıkıyo ne yapacağımı sasırdım herkese bi laf anlatıyorum lohusayım aynen karnı tok meme arıyo ağladıkca veriyorum susuyor bir saati geçiyo bıraktırmasam halen durcak ne zaman ayırıyorum memeden başlıyo ağlamaya