turansmom bir_pasa_annesi vallaha dün burdan bir arkadas sabah 4e kadar hastanedeydi bugün yine başlamis boşuna bu hastalikta goturmekte istemiyorum ise yaramıyorsa. Midem çöplük oldu ne derseler yiyorum iciyorum sanirım kafayida yiyorum uykusuzluktan yavaştan😂
turansmom [silindi] tamam kuzum bende bir kac gun deneyeyim bunu daha yeni aldım olmadi senin dediğinide bir deneyelim, tesekkurler🤍
aylimtedik Mommy bliss biraz pahalı ama gaz için çok yardımcı oldu, bebeğim hiç uyumuyordu damlayı kullandığım günden sonra uyumaya başladı.
turansmom aylimtedik doktora yazdirmadan alabiliyormuyum peki eczaneden. Valla isterse bin lira olsun yeterki agrısı, sancısı olmasın🤷♀️
aylimtedik turansmom Alabiliyorsun yurt dışından gelen reçetesiz bir damla, eczaneler isteğe göre getirtiyor canım
turansmom aylimtedik anladım kayinpederim ecza deposunda calısiyor olmazsa ona derim alir, tesekkür ederim
mayispapatyasi turansmom biogaia hemen etki etmez canim, ayrica birebir gaz damlası degil bu, probiyotik icerikli bağırsak düzenleyici, doktor kontrolünde yaninda ekstra bir gaz damlasi kullanmani öneririm.
Senyenisingaliba turansmom bir çay kaşığı zeytinyağı ver birseyi kalmaz insAllah bizim bebekte çok gazlı bebekti
Asel123 Yigitpasam kullanmaya başladığımda 2 aylıktı şuan 3 aylık metsil sabah öğlen akşam gece 8 damla biogaiayı akşam 6 gibi veriyorum
mayispapatyasi turansmom bilemiyorum canim hic kullanmadim, takipli doktorunuz varsa onunla görüş bence, ilac nihayetinde gereksiz yükleme bebegine ilaclari
turansmom aylimtedik oyle yapayım su biogaiayi aldim bugun bir kac gun kullanayim etki etmezse seninkinede bir bakarım olmazsa
Senyenisingaliba turansmom kaka ile birlikte gazı da çıkıyor.ilk başta bilmediğimiz için 2 defa acile gittik lavman yaptılar oğluşuma gazi öyle cıktı doktor dedi günde 1 defa çay kaşığı ile hakiki zeytinyağı ver gazi da çıkar diye
aylimtedik turansmom Ben ikisini aynı anda kullandım o çok etki etmedi mommy bliss bir kere verir vermez etki etmişti
KardelenYB Banyo yaptır yaptırmadıysan bıde sıklığını artır her gün akşam geç saate yapmaya çalış iyi geliyor bizde yaşıyoruz maalesef turansmom
turansmom Senyenisingaliba aa bilmiyordum ben kaka yapmayınca veriyordum genelde onu deneyeyim onuda, tesekkürler.
Gizembayram turansmom zeytinyağla karnına poposuna masaj yapıyorum ben sürekli birde üstüne sıcak havlu koyuyorum ağzından çıkmayınca gazı popodan çıkıyo hemen baya rahatlıyo damlayıda hergün düzenli aynı saatte veriyorum baya faydası oluyo hastanede birşey önermiyolar damla yazıp gönderiyolar