anakraliceee Kızlar covid ilacı favicovir kullanıp emzirmeye ara vermem söylendi.. zor bela geçen 3.gün..bu ilacı kullandiktan sonra ne kadar zamn sonra emzirebilirim hiç bir yerde bilgi yok.belki aranızda bilen vardır yardımcı olur musunuz😔
Mervea anakraliceee hamile emZirenlere ilaç verilmiyor diye biliyorum ama içtiysenizde ne kadar süre sonra emzirilir bir fikrim yok pandemi bölümünü arayıp kesin bilgi almanız daha iyi olur
sevimlienerji anakraliceee benim de bebeğim 4 aylık ben eşim ve bebeğim pozitif ben emzirdigim için ilaç vermediler sadece bol sıvı ve c vitamini dediler
Alpaybus anakraliceee canım bana doktor 5 gün ilacı kullan, emzirme dedi sonra da 2 gün bekle dedi. Yani toplamda bir hafta sonra emzirebilirsin dedi ama ben kullanmıyorum. Zaten sağlık bakanlığı da emziren anneler kullanmasın diyor.
Aysehakan Ben ilacı kullandım emzirmedim oğluma başkası baktı sağım yaptım döktüm ilaç 5 gün sonraki 5 6 günde sağım yaptım yaptım emzirdim sonra
anakraliceee @Mervea bugün 9.gün canım ilk 6 gün emzirdim ilaç kullanmadım neler yedim içtim.ama covid zatürre ye çevirmiş o yüzden ilaç verdiler kullanacaksın diye kötü oldum 3 gündür içiyorum
anakraliceee @sevimlienerji bugün 9.gün canım ilk 6 gün emzirdim c d vitaminler neler neler yedim içtim ama zaturreye çevirmiş fenalastim ilaç verdiler
ayperi00 anakraliceee geçmiş olsun kekik çayı ada çayı eve gümeci günde birini mutlaka tüketin bana kekik çayı iyi gelmişti
Rumeysa34 anakraliceee canım 9. Günün sonun da mı fenalaştın nasıl oldu bundan korkuyorum bizde 5. Günümüzdeyiz ama ben kendimi çok iyi hissediyorum elhamdulillah sonradan mı tetikliyor şuan korktum 😓 rabbim şifa versin bizlere
anakraliceee @Alpaybus canım bende kullanmadım 6 gün itiydim sonrasında gogus ve sırt ağrısı başladı ambulans götürdü tomografide covid zatürre yapmış o yüzden ilaca başladım yoksa kullanmayacaktım bende hiç