[silindi] Kızlar markette probiyotik yoğurt mayası gördüm de bu mayanın normal yoğurttan farkı nedir bilgisi olan yazabilir mi
Melikederinakinnn [silindi] robiyotik yogury mayasi bulduysaniz cok daha guzel Gaz siskinlik hazmsizlik sindirim sorunlarinda probiyotik kullanilyo kefir yogurt yogurt mayasi vs sindirim sisteminin duzenli calismasi bagirsaklarin duzenli gelismesi icin
ikizannesii01 [silindi] canım bebeğin kabızlık hazımsızlık cekiyorsa rahatlatıyor ve bağırsaklarına iyi geliyor ☺️
[silindi] Melikederinakinnn aldım hatta ama tadı nasıl tadı değişikse yoğurttan soğutmak istemiyorum daha 7 aylık
[silindi] Bakin şu postlarda gördüğüm ünlü bir cümle var onu yazmak istemiyorum 😂😂😂 lütfen cevap veriniz
Melikederinakinnn [silindi] mayayi yogurt yapmak icin kullancaksan zaten bi kasik koyuyosun kaynamis sute fazla dgl
[silindi] Melikederinakinnn probiyotik yoğurt mayasını aldım ama normal yoğurdun tadından farklı mi onu bilmiyorum
Tortilla Probiyotık işte neyini soruyorsun kız😁 yogurt zaten probiyotık ama ıcıne ek katınca ıkı katına cıkıyot yararı bagırsaklar ıcın. Hazımsızlık gaz yapmaz ayrıca bagırsakları onarır