Meftunbiranne Doğumdan kalan kilolarım var 93 kg şuan ama malesef son zamanlarda çok takıyorum zayıflamak istiyorum geçenlerde biri online diyet listesini paylaşıyordu o şekilde kg vermiş ama şuan o paylaşımı da bulamıyorum var mı önerisi olan ?
EgeveAlyaninannesi Meftunbiranne 21 gunde 5 kg verdim kendi cabalarimla ve suan diyetimee devam ediyorum bogazimi tutuyorum en onemliside bu zaten biraz zor olacak ama olacak insallah boll bollll eksili gunler diliyorum sizede
Fatma_52 Meftunbiranne lohusalikta kilolar hizli veriliyor yalnizca bol su icerek 35 gunde 19 kilo gitti
Yenianne135 Mrvebrar maşallah süper yaa ben de keşke 6kilo versem en azından inancım artar. Sizde mi emzirip diyet yapıyorsunuz? Diyetisyene mi gittiniz yoksa kendiniz mi belirlediniz listeyi falan
Eylul-aynur Meftunbiranne bir ayda 9 kilo verdim 77 den 68 kilodayım ama sıkı diyet yaptım dietto diye bi ürün kullandım
EgeveAlyaninannesi Meftunbiranne sabah 9 10 da 1 kupa kiraz sapi cayi yarim saat sonra 2 dilim kepek ekmekle guzel bir kahvalti oglen yesil cay leslie yapiyorum 1 porsiyon meyve yiyorum ve aksam 1 kupa kayisi cayi ve 1 porsiyon yemek ekmek yok inan cok rahatladim kendime geldim resmen 5 kilo bile olsa suan 90 kiloyum hedef 75 sonrasi allah kerim