Esrans Mervemim Davines markaydı bildiğim kadarıyla yaptırmıştım saçlarım kıvırcık benim bu arada ve 3 ay gayet güzel dayandı kuruturken fönler gibi kuruttum sülfatsız şampuan kullandım saçı biraz daha düz olanlar bayağı uzun süreli kullanırlar
Mervemim Esrans yas çok güzel kıvırcık saçda daha kurutunca kurut cık yapabildiyseniz cok iyi sonuc bnm kıvırcık degilde dalgalıdır kabarıyor cok asıl sıkıntım kabarıp elektiriklenmesi
Melindaninannesi Mervemim ben yaptırdım ama öyle düz oldu saçlarım yumuşacık da oldu kullanılan keratinden dolayi dökülmesi de durdu ama öyle fön çekmiş gibi dümdüz değil saçlarım kabarikligi azaldı ama kesinlikle tavsiye ederim 🤗
Mervemim Melindaninannesi yumuşacık olduysa cok güzel valla bundanda memnun kalanda cok kalmayanda ben anlamadım 🤦🏼♀️
Mervemim acikahve öyle mi teşekkür ederim kusförüm davinesin ürünü bunlar hiç bir zararı olmaz aksine bakım yapıyor bu saça falan dedi ama neticede doktır görüşü önemli
acikahve Mervemim Siz de isterseniz kendi doktorunuza danışın. Bana kızacaktı hatta çok mu acil ve önemli diye 🤦🏻♀️
Yenibebek_yenianne Mervemim burada bu arkadaş evde kendisi yapmıştı. Geçenlerde öyle bir post okuduğuma eminim.
Mervemim Yenibebek_yenianne he anladım bu arkadas yaznca sasırdım bnde bi arkadas yazacaktınız galiba :)