Mervemim Zeynepink yaa öyle mi internette yazılanlar yalan yanlış o zmn :/ benim bulundugum ilde de 600 tl den başlıyor fiyatlar azda bir miktar degil faydası olacaksa yaptırmak istiyordum :/
Mervemim Sevimliannee emiyor ama bebegm 16 aylık cok süt de kalmadı zaten kuruttugumuz gibi dümdüz oldu mu ve saça parlakkık veriyor diyorlar verdi mi ? Hangi marka üründü yaptırdıgınız bilginiz var mı ?
Sevimliannee Mervemim markasını hatırlamıyorum ama parlaklık cok ekstra olmuyo. Kuruttuktan düzlesiyo ama iyi kurutmanız lazım. Kuaförden cıkmıs gibi düzlük degil ama düzlüğü
Kavinsmom Sevimliannee sizi arıyorum. Kandıran üye kim ben de mi kandırıldım öğrenmek istiyorum. Kadın size ne dedi ? Hangi şehirde ? Aynı kişi mi acaba ?
meryembrl Ben yaptırdım 2.kez. ilkinde baya memnun kaldım net 6 ay saçlarım mükemmel gezdim. Ama bu kez çok memnun kalmadım geçenkine göre saçlarım daha uzun diye mi yoksa bsska bişeyden mi bilemiyorum
Khumar_cafar Ben 8 ay once yaptirmistim bakude ama. Kuaforum kendi malzemesiyle yapmisti. 6 ay boyunca yika bi fon yap bitti gitti elektriklenme yok bozulma yok ohh missss. Kendi sampuani ve balzami var pahali bir az. Baku de 450 liraya yaptirmistim. Sampuani ve balzamini da ayrica almistim. 300 lira gibi de neredeyse vermistim para. Pahali bir islem Türkiyede fiyatlar nasil bilemem ama kaliteli bir yerde yaptirirsaniz muazzam oluyo. Anneler icin birebir rahatlik
Mervemim Khumar_cafar en cokda bu elektriklenme kabarmasından cekiyorum saçların burdada 600 700 tl ye işlemi gapıyorlar 150 200 civarıda şampuanı kremi falan tutuyor
meryembrl Mervemim aynı yerdi aslında ama bilemiyorum ki belki de çok sık yıkıyorum diye de etkisini çabuk kaybediyor olabilr
Khumar_cafar Mervemim bende hic yapmamisti elektriklenme. Ben cok memnun kaldim acikcasi. Dedigim gibi kaliteli guvenilor yerde yaptirmaniz gerek. Yoksa cidden kalici olmaya biliyor. Ben de arkadaslardan duymustum kalici olmadigini. Benim yaptirdihim kuaforde yaptirinca memnun kaldilar.
paputmoms Mervemim ben yaptırdım ama hangi marka bilmiyorum kuaförde yaptırdım memnunum canım 2 ay oldu yapalı düz saçlarım
Mervemim Khumar_cafar yok şuan saçlarım çok elektrikli .. onun bakım özelliği varmş elektrklenme kabarma faln daha olmuyormuş saçda
paputmoms Mervemim evet canım ama çok iyi kurutman gerek bi onun özel şampuanı var ben şampuanı wegan marka kullanıyorum saç kremi de var o krem olmadan taranmıyor maalesef saçı biraz sertleştiriyor… Benim fön makinem kuaför tipi olduğu için güzel kurutuyor saçlarım kalın olmasına rağmen en fazla 5 6 dakika sürüyor
Zeynebbb 5-6 defa yaptırdım hepsinden de çok memnun kaldım markası native base. Saçlarım tuzsuz şampuanı kullandığım sürece 6 Aydan daha fazla düz kaldı, aldıra parlak canlıydı çok memnundum 250 tl ye yaptırım en son
Mervemim paputmoms bnm de aynen kuaför tipi oldugu için güzel kuruyor yaptırırsam sizin saç kreminiz ve şampuanınızdan alıyım çünkü kremsiz hayatta benimkide açılmaz
elmalikurabiye Mervemim ben biokeratin gold ile evde yaptim. 3 kisi yaptik hatta. Pek bi ise yaramadi ve cok kisa surdu etkisi. Hangi markayla yapilmaz soyleyebilirim yani 😂