Duygu538 Oğlum 3 ay10 günlük ve 8 kiloya yaklaştık şu an 3 numaradayız bacaklatınında iz bırakmaya başladı . 3 + ya mı geçeyim uoksa 4 e mi🤨
HtcBelis Duygu538 Benim kızım şuan 6.5 kilo ben 4 numara kullanıyorum bence direk 4 e geçin yazık o çocuğa ya 3 numara cok küçük olur ona
Mnglsrn2klp HtcBelis benim bebegim 6 800 ama ben 3 numara sleepy kullaniyorum buyuk bile gesleepy 😮😮😮😞😞😞
HtcBelis Duygu538 Hayır bak diyorum ya 6.5 kilo kızım ben 4 kullanıyorum sızma yapmadı hic sende 4 e geç cocuk rahatlasın 👍
TgcDvc Esse5 ben 7 kiloya kadar 2 kullandım valla son 5 gundur 3 kullanıyorum oğlum 4 bucuk aylık heralde 7.5 kilo olmustur o bile belinde cocugun.. sanırım bebeklerin yapısından kaynaklanıyo
HtcBelis Esse5 O zaman son 1-2 paket 2 kullan sonra 3 e geç emin ol o kadar hızlı büyüyorlar ki ben nasil numara değiştik anlayamıyorum bile 😊
HtcBelis Esse5 Bide ben genelde öyle uzun kullanıp katlamayı seviyorum kısa olmasından iyi kısa olursa taşar. Ben göbeğinden katlıyorum dışa doğru rahatsiz etmesin diye 👍
Esse5 HtcBelis teşekkür ederim sleepy mi sizinde? Yan bacak lastikleri varya baldır kısmına gelen oralar çok sıkıyor sanki sizinkinde öyle bi sorun varmı