BademsMam Asra65 kesinlikle yaptır. İsteğe bağlı olması aşının ücretli olmasından kaynaklanıyor. Rota virüsü araştırın ve yaptırın yaptırmamazlık yaptırmayın lütfen gerçekten çok önemli
Zeynep1506 Bende yaptırdım çok faydalı bir aşı tabiki ücretli ama keşke ücretli olmasa herkes faydalansa😰
Anneyimben34 Asra65 ben yaptırdım ama menenjit özel aşıyı yaptırmicam zaten evden çıkmıyoruz 2yaşa kadar korunursak bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle.
Doruks_mom Asra65 mutlaka yaptırın çok önemli 👍 ücretli olması tercih sebebi olarak görülmesin lütfen
Esrans Asra65 Bebeğin sağlığı söz konusu yaptırın tabi ki ücretli olduğu için isteğe bağlı deniliyor ülkemizde böyle maalesef ihmal etmeyin geçmiş olsun
Kadriye043043 Asra65 yaptırdım ilk doza 311 tl ödedim ilerde Allah korusun ishal olup au kaybından bebeğimi kaybetmeyi göze alamadım önlem almak şart
Ahsen_5 tospikannesii 320 TL ye aldık şifa olsun tüm bebekler. üzülüyorum böylede herkes yaptıramiyor maddiyattan 😟
Ahimess Asra65 yaptırdık iki dozunu da mutlaka yaptırın önemli bir aşı. Hele şu zamanda bu kadar hastalığın içinde durumunuz müsaitse kesin yaptırın.
tospikannesii Ahsen_5 bende üzülüyorum. Ama yaptıramayacak olsaydım bile kendimden kısar yine bir şekilde yaptırırdım, tüm hayatı insanın yavrusu oluyor. Herşey onlar içim artık