sevimlienerji Eşimin covid testi pozitif çıkmıştı bugün bebegimde huzursuzluk ateş kusma isal var.calpol verdim duş aldırdım ıslak bez koydum ateşi düşmüyor 😐ne yapabilirim lütfen yardım 😐
CigdeminMevasi sevimlienerji bişgim yok ama geçmiş olsun bebekler dha kolay atlatıyor diye duydum inşallah biran önce atlatır bebeğinizde eşinizde🙏🏻🙏🏻
Annesininpamuguzeynepelif sevimlienerji 112 yi ara kuzum, doktor bana dedigin belirtiler oldumu 112 yi arayin dendi, vakit kaybetme, hemde nasil mudahale edecegini daha iyi anlatirlar, soguk kanli ol, Rabbim.sifa versin insallh..
Defnos_20 sevimlienerji canım çok geçmiş olsun benim bebeğimizde testi pozitif biz olalı 14 gün oldu kızımda da ishal var 12 günden beri devam ediyor doktorunuz varsa ulaşma imkanınız ulaşın eğer ateşini kontrol altına alamazsan mutlaka 112 yi ara ateş çok önemli
Defnos_20 sevimlienerji Rabbim yardımcın olsun bir an önce sağlığına kavuşsun evlatlarımız inşallah Rabbim hastalık vermesin hiç birine benimde gözümün önünde mahvoldu çocuğum ishalden bize probiyotik verdiler ishal için
sevimlienerji Annesininpamuguzeynepelif hastaneye çok zorda kalmadıkça götürmek istemiyorum zaten çok huzursuz yeni de uyudu ıyice kötü olur diye korkuyorum.saglik ocağını aramıştım bugün calpol ver korkma bebekler hemen atlatıyor dediler ama ateşi ve isali beni korkutuyor
sevimlienerji Annesininpamuguzeynepelif bu arada sizin bebeginiz de mi pozitifti çok gezmiş olsun kuzum Allah bir daha yaşatmasin
sevimlienerji Defnos_20 size de çok geçmiş olsun canım ateş oldu mu sizde de nasıl düşürdünüz olduysa
Annesininpamuguzeynepelif sevimlienerji korkma kuzum, ya daha kotu olursa, atesi dusmuyor diyorsun, zaten gerekli olmasikca almazlar bebegi, lutfen aramaktan cekinme..
Defnos_20 sevimlienerji çok sağol canım oldu bende ince giydirdim calpol verdim 5 saatte bir canım öyle kontrol altına aldım çok şükür ki bebeğimden çok benim ateş 41 lere kadar çıktı biz eşimle çok ağrılı atlattık bebeğiminde tam diş çıkarma dönemine denk geldi zor oluyor o yüzden kaç aylık bu arada bebeğin birde en yüksek kaça çıktı canım ateşi
Mervezezeeee sevimlienerji çok geçmiş olsun canm benim.esim de pozitif ti şükür bana ve çocuklara geçme Di 112 arayı n yada korona hattini
Annesininpamuguzeynepelif sevimlienerji bende, esimde pozifiz kuzum, 3.gun ve ben cok halsizim, bebegimin olmama ihtimali yok, 1 yasinda ve ven hasta oldugumu bilmeden agzimdan biseyler vermistim, baslarda oksuruk vardi, sukur simdj babasuyla iyi, ben kotuyum..
SevgiDemir sevimlienerji çok geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatır bebeğiniz ve eşiniz rabbim şifasını versin 🙏😔
sevimlienerji Annesininpamuguzeynepelif hastaneyi aradım doktorla görüştüm isterseniz siz getirebilirsiniz dedi götüreyim içim rahat etsin canım
Annesininpamuguzeynepelif sevimlienerji aynen kuzum gotur, dusmeyen ates bebekte kotu olavilir, mudahale etsinler, Rabbim yardimciniz olsun, sifa versin insallh..