Hakanasafinannesi Arkadaşlar merhaba bebeğim 1 ay 23 günlük oceon d vitamini almayı düşünüyorum bebeğe iyi geldiğini okudum burada numarası varmış galiba kendi bebeğime hangisini kullanmam gerekiyor kullanan varsa bilgi versin lütfen bekliyorum☺️
Esmabetul Hakanasafinannesi kızıma doktor acd3 vitamini verdi onu kullanıyoruz bilgim yok üstte kalsın 🙂
Yarim_Kilo_Kiyma Deletedmom4018 Sağlık ocaklarının verilenlerin içeriğinde parafin var. Doktorumuz bize önermedi
turansmom Aet damla vermek istersem 3 damla, fıs ise 1 fıs kutunun içerisinde iki ucuda var hangisini kullanmak istersen
hirazls Hakanasafinannesi banada hastane çıkışı acd yazmışlardı ama bebeğimin kendi doktoru önermedi onu ocean d3 kullanıyorum cok cok memnunum 3 damla kullanıyoruz
Hakanasafinannesi hirazls bende aldım ocean d400 2 aya girecek bebiş kendi doktoruna sormadan kullanmayim dedim ya netten de baya yorumlar var hani canan Karatay şöyle diyor böyle diyor diye ahh ne yapacağımı bilemiyorum en iyisi doktoruna gosteriyim de kaç damla derse ona göre yapayım 3 damla 1 fıs yazmışlar sağolsunlar ama işte anne yüreği doktor diyince sanki bebek için farklı oluyor 🤷😊
ZeynepCakir Hakanasafinannesi Ne demek neyine iyi geldi, d vitamini almayan bebek mi var? Herhangibir sindirim sorunu vs, yaşamadık. Doktorumuz en iyi damla bu demişti, sağlık ocağındakileri önermiyorlar. Siz istemiyorsanız kullanmayın!