Umudayolculuk Yasemin_06 peki bu aylık kutular nasıl oluyor canım. Ben ilk defa üye oldum bilgim yok site ile alakalı
Yasemin_06 Umudayolculuk cnm iste sectigin kategoruye gore kutu cikiyir banada ilk defa cikti mama ve mustela urunleri sectigin kategoriye gore kutu hwziliyolarmis biz secmiyoruz yani
Yasemin_06 Hunilianne hah iyi bari benimkidemi sknti var dedim yorum yazcsktim yazilmiyo ondan sordum cnm
Yasemin_06 DuruE ayni bende oyle diyodum cikti sonunda bana ilk cikan kacirdim ben onu 8 ay sonra felan cikti cunku ta pandeminin basinda uye olmustum
balcicegin_annesi Yasemin_06 ne zaman gelir peki haber geliyor mu ? Yoksa senin mi her zaman girmen lazım
Umudayolculuk Yasemin_06 ha yok onu anladım da. Bunun gibi soru filan mı soruyorlar nasıl oluyo o kutu filan onu anlamadım
Yasemin_06 Umudayolculuk sorukari cevapladiktan sonra bekliyosun cnm surekli kontrol ediyosun o otomatik dusuyo sisteme artik nezman duserse sisteme sende kontrol et arada bak
Esmece Yasemin_06 teşekkür ederim bende bi deneyeyim 😂gerçi şans ise bana çıkmaz ama Allahtan umut kesilmez
Yasemin_06 Esmece 😂 ciknasaydi bana cikmazdi sansizlar kralicesi olaraktan he isimde oyuzden takipte kal