Fnurkor Princessmother zeytinyağınıda denedım ama fayda etmedi bıde ısıtıp denıcem ınsallah o sekılde olur
Princessmother Fnurkor o zaman mustela pişik kremini al canım. Sudocremde bebek bakım kremi oda iyi ama direk pişik için mustela yani. İnşallaj geçer bir an Önce
Fnurkor Esra4646 sudocrem ve arko ıkısını de yarin aldırıp denıcem ınsallah yeterkı bısey fayda etsınn
Baho Fnurkor aynen canım o hemen geçiriyor bizde neler denedik olmadı en son sudokrem denedik ertesi güne geçt
Fnurkor Srhnzlcn pamuklu suyla sılıyorum surekli kuruması beklıyorum prıma bez kullanıyorum ama yeterli gelmiyor molfıx den prıma ya gectık
Fnurkor Merve1134 gelmesini beklemeden yarın eczaneden aldırcam onu da arko kremle birlikte olan pısıge etkısı var mı o kremın yoksa pısık olmadan mı baslamak gerekıyor acaba
Senaanur Fnurkor bezini pişiği geçene kadar sık sık değiştir ve sürekli krem sür doktorun verdiğinide kullan ben mustela pişik kremi sürüyorum şuana kadar hiç pişik olmadı bide illa pişik olmasını bekleme normal bi zamanda da sık sık pişik kremini de kullan
Senaanur Fnurkor evet birde hiç ıslak mendil kullanmıyorum bebek temizleme pamukları var onları ılık suyla ıslatıp temizliyorum bu şekilde yaparsan hiç pişik olmaz popsunu hep kuru bırak
GizemKaan Fnurkor evt bizim doktorumuz test istedi. Bu süreçte ıslak mendil kullanmayın. Sürekli yıkamaya çalışın ve en Kısa zamanda alerji üzerine bi doktora götürün derim
Fnurkor GizemKaan ıslak mendil kullanmiyorum hıc pamuk ve suyla sılıyorum ve yıkıyorum bazen de bezde degıstı ama gecmedı
GizemKaan Fnurkor bizim durumda işte böyleydi. Geçmeyen pişiklerin altta yatan bi sebebi oluyor dediğim gibi. Mutlaka araştırmanızı tavsiye ederim