Fnurkor Kızlar 16 gunlık bebegım ve gecmeyen bır pısık sorunumuz var doktor 3 krem verdı suruyorum 3 gundur ama hıc faydası olmadı bezı degıstırdım sureklı pamuklu suyka sılıyorum yıkıyorum ama gecmedı kanıyor pısıgı bu sekılde olup cozum bulan var mı
Masalnare Fnurkor çok geçmiş olsun zeytinyağında deneyin lütfen ısıtıp kullanın Arko krem yeşil olan o iyi geliyor diye biliyorum . Sudokrem var ben ondan pek memnunnum hemen düzeltiyor yoğun bir krem
GizemKaan Fnurkor geçmeyen pişiklerde kesnlikle altta yatan sebep vardır. Bizde öyleydi meğer besin alerjisi varmış
Mahsergulu-1994 Gsyasmin1905 bende arko krem kullanıyorum ve cok faydasini gordum. Annda kuru olmasini sağlıyor cildinn. Pisige birebir
Baho Fnurkor aynen canım o hemen geçiriyor bizde neler denedik olmadı en son sudokrem denedik ertesi güne geçt
Masalnare Fnurkor umarım faydası olur herkes memnun ve benim kızımın cildi hassas bir an olsa da geçiyor acı çekmiyor böyle şeyler önemli evet fiyatlar pahalı ama gelene dek zeytinyağı demeyin mutlaka derim
GizemKaan Fnurkor evt bizim doktorumuz test istedi. Bu süreçte ıslak mendil kullanmayın. Sürekli yıkamaya çalışın ve en Kısa zamanda alerji üzerine bi doktora götürün derim
Fnurkor Merve1134 gelmesini beklemeden yarın eczaneden aldırcam onu da arko kremle birlikte olan pısıge etkısı var mı o kremın yoksa pısık olmadan mı baslamak gerekıyor acaba
ikiprensannesii2 Fnurkor Hametan pişik kremi onarıcı olduğu için bizim ertesi sabaha hemen geçmişti ama her bebek de aynı etkiyi göstermez bi deneyin isterseniz
Ferisada Canım zeytinyağını biraz ısıt(asitli kırılsın diye ) sonra soğumuşken sür pamuk gibi olur poposu üstüne yine kremini sürebilirsin
Busraae Fnurkor canım bizde o zamanlar böyle pişik olmustuk en son arko krem varya yeşil olan ondan sürüp üstüne de gazlı bez koyup o şekilde bagladım bezini 2 günde geçmişti
Princessmother Fnurkor Canım mustela pişik kremi kesinlikle öneriyorum çok iyi bir krem. Eczanede şuan 34 ₺ sanırım tanıtım amaçlı. Ama şuan çıkamam dersen kağıt havluya zeytinyağı koy bebişe sür geçer inşallah hemen kıyamam yavruma sağlıkla büyüt inşallah 🤲🏻
Fnurkor Princessmother zeytinyağınıda denedım ama fayda etmedi bıde ısıtıp denıcem ınsallah o sekılde olur
Esra4646 Fnurkor sudocren pamukla sildiktdn sonra kurulayın suryrm bn sürekli ŞÜKÜR pişik sorunu yaşamadık daha hafif sivilcelndm hemen böyle yapyrm bide her akşam pamukla silip kurulayın kremlyrm sudocren ile
Fnurkor Esra4646 sudocrem ve arko ıkısını de yarin aldırıp denıcem ınsallah yeterkı bısey fayda etsınn
Hunilianne Fnurkor bizim de var geciremedim ne yaptıysam doktor en son travazol verdi 7 gün kullan derdi sadece 1 yasında benim kiz
Srhnzlcn Fnurkor canm bnde neler neler denedim olmadı zeytinyağına kadar kremler vs sonra dedmki hiç bişey sürmeyeyim pamukla sildim güzelce kuruladım o çok önemli.. sonra direk bezi bağladım şimdi iyiye gdiyo
Fnurkor Srhnzlcn pamuklu suyla sılıyorum surekli kuruması beklıyorum prıma bez kullanıyorum ama yeterli gelmiyor molfıx den prıma ya gectık