Adnan Kizlar yarın 2 aylık aşımızi olacaz 1 tanemi igne vuruyorlar 3 tanemi ve aşıdan sonra yan etki oluyormu
Gorkeminannesiii Adnan 3 tane vuruyolar kuzum bizde bugün 4. Ay aşısı olduk ama sakın giderken surup verme çok huysuz olur veya ateşi çıkarsa ver surup verirsen vücut o asiyla savasamaz böyle düşün verme surup çok iyi bişey değil yani şimdiden çocuklarımızi ilaca bağımlı etmeyelimm…
Nilbebek12 Adnan verem ve karma aşılarını vuruyorlar ateş yaparsa korkma 37.5 olursa ateşi calpol ver çeyrek kaşık takip et 4 saatte düşmüyorsa tekrar calpol ver 4 saat tekrar bekle bu sırada ev serin olsun üstünüde çıkar bezi kalsın sakın duşa sokma soğuk kompre yap başına eklem yerlerine baktın ki 2 defa xalpol verdin hala düşmüyor fitil verirsin kilosuna göre ne kadar fitl kullanman gerekiyor doktorun söyler
Nilsmoms Adnan 3 aşıyı birden vuruyorlar maalesef.Bizimkinin biraz ateşi çıktı ama bir hafta aşının etkisinden kurtulamadık.Umarım sorunsuz atlatırsınız.
Nilbebek12 Elifkizz gitmeden önce neden calpol berdiniz ay kafayı yicem şu forumda yahu yapmayın doktorlar ateş çıkarsa verin diyo ❤️❤️ Ne olur güzel annem yapmA günah daha 2 aylık bebe o
Adnan Gorkeminannesiii doktoruma sordum canim ilac ateş olursa ver dedi cevremde cok kisi gitmeden once ver dediydi ama vermicem insalah rahat gecirirz 🙂
Gorkeminannesiii Adnan aynen kuzum verme boş yere bebeye ilaç bağımlısı oluyolar şimdiden hiç gerek yok ben hiç vermemistim bile surup anne sütü bire bir çok güzel ağrı kesici ❤ bol bol emZir
Bebegimm42 Gorkeminannesiii biz bir aylık aşı olduk dün gece hiç durmadı ikinci ne olur bilmiyorum vallahi ilaç vermedim hiç . İkincide de vermeyim değil mi giderken
ebahd Adnan 3 tane 2 bacak bir kol koldan olan deri altına yapıyor değişik bi vuruşu var o aşı 1 yaşa kadar iltahap yapıp iyileşiyor ve izi kalıyor hepimizin kolunda olan şu aşı izi yani :) bizde dün olduk eve geldiğimzde çok huysuz oldu ama akşama doğru geçti şükür ateşi çıkmadı calpol aldık ama her ihtımale karşı alın dedi hemşire her bebek aynı olmuyor inşallah sizinkindede olmaz kolay atlatır şimdiden geçmiş olsun
Beybiko-2020 Adnan 3 tane, 1 i sol koldan verem aşısı, 2 tane de bacaklardan. Bana hemşire şurup verme dedi ağrı ateş olursa verirsin dedi ben vermedim hiç çok şükür ateşimiz huysuzluğumuz olmadı. Uyku durumu oldu bizde.