Birhemsireanne__ Hanifeikranur valla 2 hfta mnceye kadar günde 3 4 kere kaka yapıyodu kaka sayısı azaldı 2 kere falan zor yapıyor yada günde 1 defa ama gaz cıkarırken sürünüyor sürkeki bide çişli bezi 6 7 kere alıyorum çok ağırlaşıyor bez diye
DuyguDamla Egeninannesi_ normal bence benim kızımda 2-3 günde bir dolu dolu yapıyo doktora sorduğumda normal demişti
Hanifeikranur Egeninannesi_ normal diye biliyorum çünkü artık büyüdü eskisi gibi hergün olmayabilir .
Gulbhr-kbcn Egeninannesi_ bİzimde öyle iki günde bir yapıyor ama yapınca berbat ediyor bezinden çıkıyor 🙄 normal mi acaba. Benimde bebe de 2 ay 29 günlük
Hanifeikranur Teşekkür ederim kızlar . Ben çok az değiştiriyormuşum gece dahil 4 kere , belki ondan lastik izi oldu . Arttıracağım sağolun 🙏
AselTanem1 Egeninannesi_ mama veriyorsanız mama işe birlikte bi çay kaşığı zeytinyağı verebilirsiniz mama vermiyorsanız eğer kaşıkla verin bi de bacaklarını karnına doğru itip çekerek masaj yapın benim kızım bu şekilde yapıyor genelde
Merveninmiskokulusu Hanifeikranur Ben her uyku sonrası değiştirmeye çalışıyorum canım ondan belli olmuyor sayısı tabi kankasını uyanıkken yapıyor olunca hemen değiştiriyorum bir tek geceleri değiştirmiyorum uykusu açılmasın diye ama bu aralar gece uykularımız sıkıntılı ondan gecede değiştiriyorum bazen
Hanifeikranur 6-8 bez değiştirenler her aldığınız bez böyle dolu dolu mu .1 margarin kalıbı ağırlığında var mı yani