balarisi_2019 Mom727272 canım takma kafana. 33 cm Doğum persantil içinde. Benim oğlumun bası suan 45,4 3 persantilde. 75 persantil ile doğmuştu. 36 ile. Boşuna sıkıntı yapıyorsun
Okyanus54 eslemsare34 erken öğrenmeniz iyi olmuş bunun için artık güzel eğitim veren okullar var benim arkadaşım götürüyor şuanda iyiye gidiyor çocuğun durumu
Zekzek Engel türlerinde en hafif olanindna diyebilirim sağlık raporunda yüzdesi yazar ama ona çok takılmayın hafif yazıp ağır ağır yazıp hafif olabilir en önemlisi hemen eğitime başlamalısınız ki yaşıtları ile aynı gelissin
eslemsare34 Zekzek İnşaAllah eğitim için 6 aylık olması lazım henüz 4üne girmedi 6 aylık olunca başlıcaz Allah ’ın izniyle 🤲🤲
Zekzek eslemsare34 siz yine de evde sesli oyuncaklar ip bol bol konusn hayvanlar alın sesli eğitimde de çok lazım olacak
eslemsare34 balarisi_2019 ya MaşaAllah böyle şeyleri duyunca çok mutlu oluyorum aslında çevre özellikle akraba uzak dursa benden ben herşeyin üstesinden gelirim İnşaAllah 🤲🤲
eslemsare34 Zekzek oyuncak aldım kızıma oyun halısı,sesli ve ışıklı masal şarkı ninni söyleyen oyuncaklar aldım
ayseeeey Songultugra İkili taramada çıkmıyor 3 ki tarama da çıkıyor. Canım yanlış anlama o testleri yaptırsa ne biliyim fikri değişmezdi bence ya oda onu göze alarsk yaptırmamış
eslemsare34 Mom727272 hastaneyi arayıp öğrenin yada hastaneye gidip sorun bence çünkü bizede test sonucunuz 1 ay içinde çıkacak mesaj gelecek dediler 2 aya yakın bekledik mesaj gelecek diye mesaj gelmeyince eşim hastaneyi arayınca sonucunuz çıktı dediler bence bir arayın sizde
Mom727272 eslemsare34 biz lab’a yaziyoruz, analiz yapiliyor cikmadi dediler. Bir de gereksiz sorulmasin falan yazmislar. Haftada 1 yazariz artik. Mesaj gelmiyormus
eslemsare34 Mom727272 valla bize mesaj gelicek dedile r gelmedi tesadüfen arayınca öğrendik sonucu bence arayın bi yoğunluktan dolayı haber veremezler belkii
eslemsare34 Mom727272 eğer sonucunuz down sendromu çıkarsa benim watsapta üye olduğum bir grup var down sendromlu çocuklar için kurulan bir grup istediğin konuda yardımcı oluyorlar istersen sende grubumuza dahil olabilirsin hatta sonucun çıkmadan da grubumuza ekleyim seni 🥰🥰❤