Volmine Busranisa aynen kanatıyor düşün şimdide vakalar arttı gidemiyoruz . Eşimden işten çıkarıldı özele gidemiyoruz 😢
Busranisa Volmine Ay kıyamam kaç aylıktı bebeğin benimkisinin öyle kaşınma durumu yok Çok şükür Allah yardımcın olsun nerede oturuyorsun devlete git
Volmine Busranisa bağcılarda oturuyorum şuanda Trabzon’a geldim de özelde bir doktor var bu vaka arttıkça gidemedik. Evet ya çok kötü geceleri kaşınıyor devamlı 15 aylık kendisi
Busranisa Volmine anladım canım bende bezmialem alerji doktoruna gitmiştim gecen hafta kalablık değildi ve cocuk hastanesi ayrı yerde orayı tavsiye ederim diycektim o sebepten sordum
Busranisa Sweetbabymom cok şiddetli egzama yüzde ve tüm vucuda gecmeyen pişik tüm pop arasına kadar gecmeyen konak. Benım belirtlirm bunlardı canım kaka da bişey yoktu
Busranisa ErvaKader şuan 4 ay 10 gün. Sizin kaç bizim testte sadece yumurta cıktı ama sütede var malesef. Yedikten sonra kakads kan gördüm
ErvaKader Busranisa en son 1 yaşında çıkan sonucu yumurta beyazı 8mm sarısı 12 mm çıkmıştı.suan 15ayligiz hala yediremiyorum.😔
ErvaKader Busranisa süt ne kadar çıktı testte bizimde son testte çıktı ama sorun olcak kadar değil demişti.0.31
ErvaKader Busranisa kan testinde de yumurta beyazi 3.59 çıkmış bebeğim durmuyor disden dolayı anca yazdım k.bakma cnm
Busranisa ErvaKader sorun değil canım. Allah yardımcın olsun diş dönemi de zor İnşallah geçer hepimizinki
Busranisa ErvaKader yumurta sarısına sonuç ; 1.13 yazıyor . Yumurta akı sonuç 4.31 inek sütü değeri ; 0,1 değer yok gibi gözüküyo ama yediğimde sütede tepki var kanda kaka görüyorum