Zeyzeyy01 Hanımlar… sütümü sagıyorum su gibi rengi bile öyle hiç yağlı değil neden acaba nasl yağlandırabilirim?
Cin Zeyzeyy01 sütün zaten olması gerektiği gibi. Anne sütü mücizevidir her annenin sütü kendi bebeğine özeldir. bebeğinin neye ne kadar ihtiyacı varsa o şekilde salınım gerçekleşir. Sütüm yağsızmı çok sulu diye düşünüp olumsuzluk yükleme bu mucizeye 🙏🏻
EMINARDAM Hanifeikranur yağlı olması mi iyi komşum bana sutum yağlı diye gelismiyor çocuklarım dedi bende tam tersi biliyordum
Prenses_annesi22 Zeyzeyy01 yedıgın besınle alakalı oblr kuruyemıs ye ,dereotu,hurma,kuru ıncır vs. birde rezene iç demleyip sütünün kalıtesı artsın doktor bna boyle demstı. bırde zaten sütün %80 su dur cnm.
Alvvv Zeyzeyy01 ben yağlı yaparım yemeklerimi hep ama tereyağı ya da zeytinyağı ile yani sıvıyağ margarin evimde yok bile. Seviyorum yani eşim dalga geçse de seviyorum 😆hele sabahları bol tereyağında yumurta veya ekmeğe sürer sürer yerim😆 sütüm maşallah sağıyorum dakikasında üstü iki karış kaynak tutuyor renginden de belli oluyor zaten. Kahvaltılarda yumurta ceviz kaşar dereotu bolca helva . Akşamları çayla kabak çekirdeği hurma dut incir vs . Haftada bir mutlaka balık diğer günlerde ya tavuk ya kırmızı et. Hergün paça yesem yok demem😁 arada paça yiyin çorbasını için. Tereyağı da doğal olanından şu market tereyağı depil tabi köy tereyapı
Esila1716 Zeyzeyy01 rezene ve hindistan cevizi sütü yaglandiriyor istersen internet den arastiranilirsin
becamemom Sütün kalitesini değiştirebilir miyiz bilmiyorum. Benimki çok yağlıydı bebeğim susuz kalmıştı. Çok su içiyordum ama etki etmemişti mecburen su vermeye başlamıştım. Bebeğinizin kilo alımını takip edip bol bol emzirin 🌸 belki de sütünüz bebeğiniz için yeterli gelecektir
dehsetulvahset becamemom bebegiin susuz kaldigini nasil anladin canmk benim.sutum de cok yagli sagdigimda katman bile olusiyor ustte kaymak tutacak nerdeyse iyi mi koti mu bilmiyorum amaama :-)
Mircan Zeyzeyy01 canım ilk gelen süt su gibi dur herzaman ama sonda yağlı süt salgılanır doyurucu olan o dur ön süt herzaman açıktir
Alvvv Minikprensefe 😂😂 1.70 boyum 55 kiloydum dopum emzirme falan şuan 70 im emzirme dönemim bitince kilo vericem inşallah neden sordunuz yağlı yemek diyince merak mı ettiniz😂
Mircan Alvvv bende 1.73 70 kiloyum bende emzirmem bitince zayıflamayı düşünüyorum 90 kiloyla doğum yaptım 4ay önce çoğu gitti şükür 😀