Ftmsnny Mucizem22 canım deli gibi çekiyor ama ne hamileliğimde ne şimdi yemedim. Midye denizlerin en pis canlısı dipteki tüm ağır civa vb maddeleri topluyor allah korusun farklı hastalıklara sebep olmak istemiyorum
Nazlipek Mucizem22 cıva ve ağır metaller içeriyo tehlikeli 🙈 ama bende 9ay boyunca herşeyden tiksindim deli gibi midye çekti canım yasak ya🙃 emzirirken bi kere yedim dayanamadım (10adet)😂
kubrasyalt Ay benim de canım çiğköfte istiyor. Hazır olanlardan değil bu arada babam yapıyor evde mis gibi ama baharatlı acılı işte zor tutuyorum kendimi 🙊🙊
Masalim kubrasyalt canım bende aslen sanlı urfalıyım hıc mama vermedım 6 aya kadarda bızde evde yaparız ve o kadar cok yedımkı hıcte pısık olmadı
Esma4242 kubrasyalt valla ben yaptım bu sefer baya acılı olmuş çok yedim hiç de bi şey olmadı 🙊🙈 ama her bebek farklı tabi bu Arada doğum yapalı 4 ay oldu neredeyse 2 güne bi yiyorm 🙈
Zmrasevgi kubrasyalt tadina bak fazla yemeyin bende hamilelgimde o kadsr cnm istedi ama.midem cok yandığı icin yiyememistim dogumdan snra yedim valla ama cok değil
mavisilegamzeli Ftmsnny Offff bunu yazmasaydın iyiydi 😂 az önce eşime mesaj attım çiğ köfte al diye onun cevabı şu : gaz yapmıyor mu ? Allahım eşim benden pimpirikli oldu. Senin yazını görse napar bilmem 🤷🏻♀️
Oozzee Ftmsnny malesef benim bebeğimde oldu😪 Hala uğraşıyorum geçen haftadan beri. Yemeyin, yemeyin, yemeyin😓
kubrasyalt Masalim ya baharattan gaz falan olmadı mı ya da sarımsak anne sütünün tadını değiştiriyor diyorlar
Masalim kubrasyalt yok herseyıde yedım ama olmadı kozım gazını emerken bıle cıkarıyordu hıc sorun yasamadım valla sımdı ogluma hamıleyım ınsallah ondada yasamam
kubrasyalt Masalim inşallah oğlunda da aynı şekilde geçirirsin. Biraz korkuyorum ben aslında denemek lazım deneyerek öğrenicez ne gaz yapıyor ne yapmıyor zaten yapmasına bakarsan hemen hemen her şey gaz yapıyor nerdeyse
Masalim kubrasyalt aynen hersey gaz yapıyo valla ona bakarsan cok canının ıstedıgı seyı yedıkten sonra sıcak suya kımyon koy bıraz bekle dıbıne cokunce ıc o zaman sorun olmuyo canım ben fasulye falan yedıgımde oyle yapıyordum😀
kubrasyalt Esma4242 Esma4242 gerçekten mi ben de çocuk sütten soğumasın diye çok sevmeme rağmen yemiyordum
Esma4242 kubrasyalt soğan sarımsak hep vardı süt yapanlar arasında bende denemek istedim gerçekten o gün çok fazlaydı ama yine diyorm her bebek farklı
Masalim mavisilegamzeli evet cok ıse yarıyo ben kaynamıs suya atıyodum yarım saat kadar bekleyım dıbe cokunce ıcıyodum sabah aksam ıcebılırsın yada gaz yapacak vısey yedıgınde
Masalim kubrasyalt bende cok etkılı oldu bı ayaklarımı sıcak tuttum bıde onu yaptım hıcbır sorun yasamadım fasulyede yedım nohutta mercımekte