Mhtpasel Arkadaşlar son zamanlarda sleepyle ilgili çok fazla şikayet duyuyorum çoklu bez alicam korkuyorum siz böyle biseyle karşılaştınız mi son zamanlarda pişik sorunu oldumu
Ftmglksmc Mhtpasel bende her gece üstünü değiştiriyodum hergüün sızıntı yapıyodu en sonunda değiştirdim rahat ettiimm prima kullanıyorum ve hiç sızıntı yook 👍🏻
Mom09 Mhtpasel kızım 5 aylık oldu 4 numaraya geçtik toplu aldım bende bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar hep sleepy kullandım.
Ftmsnny Mhtpasel bir numarada hiç problem yaşamadık. Ne olduysa 2 numarada oldu. Pişik sızdırma ve popoya yapışma durumu var. Molfix e geçtik arada sleppy takayım pakedi bitireyim dedim yine pişik başladı 😘 tavsiye etmiyorum o yüzden
Pelinn Ben sleepy i ilk ay kullanmıştım pişik değil ama sızdırma yapıyodu.nezaman bebeğimin altını açsam zıbını ıslak buluyodum🤷🏻♀️
Yasemin03 Merhaba sleepy maalesef bizde de sızdırma ve pişik yaptı hamileyken stok yapmayı düşünüyordum iyi ki yapmamışım
Aysegul845 Bir ben mi sorun yaşamadım sleepyden ya. Yeni doğduğunda Molfix kullandım sürekli sizdiriyordu. Günde 3 kez üst değiştiriyordum. Prima hediye geldi kullandım memnun kaldım ama fiyatı malum cep yakıyor. Sleepy denedim. Prima gibi aynı yumuşacık ne bir sızdırma ne bir pişik çok memnun kaldım. Akşam yatarken takıyorum sabah 10 11 gibi ne zaman uyanırsa o zaman çıkarıyorum ona rağmen sızdırma ve pişik Yok
Deletedmom324 İnstagramda muhendisinoglu diye bir hesap var. Bebeklerin kullandıkları ürünlerin içeriklerini inceliyor. Bez ıslak mendil losyon vs gibi. Fikirleriniz degısecek 😎
Yunel Mhtpasel canım bende sleepy kullandım ama çok fazla sızdırıyor kakasınıda taşırıyor belki küçük almışımdır dedim büyük beden aldım ama hala aynıydı sürekli zıbınlarını eldede yıkamak zorunda kaldım bu yüzden tekrardan molfix e geçtim
Tosbikim_351218 Mhtpasel canım ben sleppy i çok severek aldım ama pişik yaptı molfix denedim çok beğendim şimdi onu kullancam her bez her bebeğe uymuyo
Deletedmom10 Toplumcubirisi Kim markette çağrı da var. Aslında çoğu markette var bu dediğim iki markette uygun oluyor fiyatı 😊
Gurbettebianne Mhtpasel 1 yıldır kullanıyorum şükür bişe olmadı bir defa sızdırdı oda gece ben gevşek bağlamışım
ikikizannesi Mhtpasel pisik hic yapmadi ama 2 aylik bebegim ne zaman kaka yapsa tasiriyor bacak kisimlrindan
Bilgedefne Mhtpasel 55 gündür kullanıyorum ne bir sızma ne de bir pişik sorunu yaşamadım . İyi ki de bu bez ile başlamışım diyorum