Zalimsin Kızlar en çok hangi dolgu sıcak tutar yün mü elyaf mi pamuk mu? Hem kendimize hem kızıma kışın sıcak tutacak bı yorgan bakıyorum. Silikon dolgulu yorganlarimiz geceleri üşüyoruz
Zeyzey2019_ Zalimsin bebeğiniz yorganı üzerinde tutuyor mu? Kaç aylık? Normalde bebekler için yorgan kullanımını önermiyorlar boğulma tehlikesi yarattığı için erken aylarda.
Kuzum35 Zalimsin kızım üzerini açsa da ben a101’den yorgan almıştım epey sıcak tutuyor, bir kere üzerime örtmüştüm☺️
Zalimsin 1Kubra_ ben de yün düşünüyorum da kokar mi makinada yıkanır mı güzelce ? Burada yok da trendyoldan alicam sanırım, kaç TL ye yaptırmıştıniz aşağı yukarı fiyatları nasıl oluyo
Zalimsin Zeyzey2019_ 20 aylık olacak, yorganı üstünde tutmuyor gece kırk kere örtüyorum da geceleri çok soğuk uyku tulumuna rağmen üşüyo gibi elleri buz uyaniyo güzel bı yorgan bakıyorum o yüzden
Zalimsin Kuzum35 ben de almıştım sanırım aynı Yorgan silikon dolgulu yanılmıyorsam ya ben mi üşüyorum anlamadım beni ısıtmıyo yorganlar 😄
Zeyzey2019_ Zalimsin sırtı, ensesi ve göğsü de mi soğuk oluyor? Kızım 22 aylık 15 gündür uyku tulumunu asla giymiyor ve üzerini de örtmüyor ama vücudu sıcak oluyor buna rağmen. Uyku tulumu üstüne yorgan çok fazla bunaltabilir.
Zalimsin Mariposa pamuk hiç bakmadım sanırım bı bakayım hemen, olduğum sehire yabancıyım internetten bakcam inşallah
1Kubra_ Zalimsin valla canm annem yaptı 😂 gaziantep te herkes kendi yapıyor fiyatını bilmiyorum ama çok güzel halı yıkamalar falan yıkıyor küçük olursa makinede yıkar
Zalimsin Zeyzey2019_ benim kızım da giydirmiyor pek bugün de ağladı attı tulumu giymemek için, böyle zamanlar için ihtiyaç duyuyorum bı yorgan lazım bakalım
Wolverine Zalimsin hazır alacağınız yün ve pamuk yorganlar sıcak tutar. Yaptırırsanız yün ağır olur yıkaması temizlemesi zor olur bir de bebek için de ağır gelebilir. Silikon yorganlar zamanla incelir zaten. Bambu yorgan veya tensel yorganlara bakın taç Özdilek veya sarev gibi markalardan.
Zalimsin Vanilya Vanilya uyku tulumu bir gün giydirebiliyorum ikinci gün giymiyor hiç sevmiyor maalesef , battaniye filan da gece kırk kere üstünü örtüyorum çok hafif ya hemen açıyor belki yorganı açmaz ağır gelirse ittirmez diyorum ama bilmiyorum
Zalimsin Kuzum35 pamuğun da ağırı var mı valla varsa yünden daha iyi olur bakayım ona da teşekkür ederim ♥️
Kuzum35 Zalimsin çeyizim için 6kiloluk pamuk yorgan almıştık bence biraz fazla ama siz yapan yerde kendinize göre bakıp daha ağırını yaptırabilirsiniz.
nursocum Zalimsin ben özdilekten aldım önce bambu olanını ortası lekeli gelince iade ettim mağazasından yün olanı aldım ince ama çok sıcak tutuyor