Bebeklerimmmmm Bebğim gamzeli doğdu. Ailede gamzeli biri yok sizce gamze sonradan kaybolurmu ? Çok tatlıı inşallah kaybolmazzz
Deletedmom60 Bebeklerimmmmm ben ve esim gamzeli degiliz annemde var gamze oğlumda gamzeli soğdu tek yanağında var
Bahariyeli Bebeklerimmmmm evet benim bebeğimde tek yanağında Gamzeli doğdu ayva yiyince olur dediler bende yemiştim☺️
Aley_ Bebeklerimmmmm Eşim ve ben gamzeliyiz ve eşim tarafı hep çok belirgin gamzeli. Oğlumunda doğduğundan beri öyle 1 yaşında daha da belirginleşti çok da güzel duruyor🥰
cydcvk Bebeklerimmmmm bizde de kimse de gamze yok ama kızım gamzeli doğdu. Hamileyken çok ayva yemiştim ondan oluyomuş
Ebruea Bebeklerimmmmm kaybolacağını sanmıyorum benim çene gamzem var oğlumun 2 yanak 1 çene gamzesi var. Yanaktakiler babam ve kardeşlerimde var sadece. Muhtemelen kalıcı geçeceğini sanmıyorum ☺️
lizgee Bebeklerimmmmm pek Gamze takıntım yok ama oğlumun benden aldığı tek şey diyebilirim. Her iki yanağimdada var oğlumda da aynı şekilde çok tatlı oluyor ya umarım sızın bebişinde kaybolmaz😘🥰
sherlock_mom Bebeklerimmmmm bizim sülalemizde bile yok oğlumun yanağında bir tane gamzesi var, çok ayva yedim inanmıyordum ama doğru galiba 😂
[silindi] Bebeklerimmmmm bnim 5 tane gamzev var kızım dada aybi şekil 3 gamzesi var🙏❣️ve çok çok belirgin
madambovary Bebeklerimmmmm yalnızca çene gamzesi genetiktir. Yanaklar da oluşan gamzeler anne karnındaki gelişim de kas eksikliği olması sonucu oluşur. Sanırım en güzel eksiklik🌸
23082020 Bebeklerimmmmm bnm kızımın da çok belirgin 2 tarafında da var teyzesi de aynı bnm tek tarafta var sanmıyorum kaybolacağını