Bsebse Biz bugun 17gunluguz. Yeni Bati Mah. Goksu park tarafindayiz. Var mi yakinlarimizda guzel annisler❤
Bsebse Ozgecan3 sizin deneyim daha bi var baya baya masallah :) ❤ biz daha yolun basi lohusa depresyonu bebekle alisma sureci isi birakip eve ebe alisamama durumlarindayiz :)
Bsebse CansuAlmila oo masallah size ❤❤ siz baya baya ondesiniz gaz vs de kalmamistir uykusuzluga da bagisiklik olusmustir :))
CansuAlmila Bsebse cok şükür gaz sorununu atlattık kolik bi bebekti :) uykusuzlukta artık alıskanlık oldu 😀
Bsebse CansuAlmila ay bizde de var gaz uyumadigi her an agliyor kipkirmizi oluyor ayaklari ceke ite hal kalmio kizimda resmen :( darisi bize insallah 🙏
CansuAlmila Bsebse sabredin az kalmıs bize sabsimpleks diye bi damla var o iyi gelmisti bide havlu ısıtıp koyuyodum devamlı
Busraklcc Bsebse merhaba ben ata yildiz da oturuyorum goksunun karsisinda 24 gunluk oglum var aksam 7 den 11 e kadar aglama ve ugunma nefessiz kaliyor elimizde morariyor ufleyerek elimizi yuzune surerek anca kendine geliyor zorlu bi yolmus annelik