tugba_toprak_gocmen kesinlikle kıyaslama değil belirtmek istiyorum.Önceliğimiz herzaman bebişlerimizin saglıklı olmasından yana.Benimkisi Sadece merak ediyorum.bebişim gibi iri kıyım olan varmı 😬😁
tugba_toprak_gocmen tugba_toprak_gocmen Zeytin_cekirdegi 3 ay 17 gün demek ya hani 3+17 kestirme yazdım 🤗bende biliyorum her bebegin gelişiminin farklı oldugunu.Benim sadece merak 😎
Zeytin_cekirdegi tugba_toprak_gocmen iri kıyımını açsaydınız anlardım hanımefendi biliyoruz herhalde 3 ay 17 gün olmasını.
tugba_toprak_gocmen Zeytin_cekirdegi 😂😂 düşünemedim pardon.Kendi arkadaslarımla aohbet ediyorum sandım.Büyük olan şeylere denilir genel iri 🌸
Minikbirkalp limonlukarpuzzz 7 buçuk bana çok geliyordu daha çokları da varmış maşallah sübhanallah allah nazarlardan korusun 🥰🥰
tugba_toprak_gocmen limonlukarpuzzz maşallah supanallahcok seviniyorum ya allahım saglık aıhat versin inşallah 🧿
baybyumusak limonlukarpuzzz şimdi kac aylik benimkisi de 3. Ayda öyleydi şimdi 5 ay 13 günlük biraz fazla sanırım
Liyasu YeldaKuzey benim kızımla aynı emziriyor musunuz bizim kilomuzu doktor begemedi 5100 ve 1 ayda hic kilo almamis sadece mama ile besleniyo kendimi çok kötü hissediyorum