cepoykusu35 canimoglum_2020 evet kesinliklee öyle ama inanın büyüdükçe rahatlıyorsunuz oldukça her anın keyfini sürün rahat olun sevgili anne🌸
Elam01 canimoglum_2020 benim bebegimde 5 ay 10 gunluk yan dönuyor ya bise merak ediyorum gercekten bilmedigim icin donmuyor derken bu aylarda tam olarak tersmi donmesi gerekiyor mesala sirt ustu yatarken agzi asagi donmesi gibi🤔
MinnakAsel Elam01 evet taam olarak bildiğiniz yuvarlanması gerek top gibi 😍ben önce yüz üstü koyuyordum yere o kendini sırt üstüne çevirmeye calisyodu 3.5 aylıkken yaptı maşallah 4.5 ayliikken tam dönmeye başladı ama dert etmwyin dönmeden emekleyen bile var
Eymen-ege canimoglum_2020 benim bebeğim 8.5 aylık 1 ay falan oluyo donmeye başlayalı her bebek farkli canim erken donende var 💙
Elam01 canimoglum_2020 yok cnm benimkide donmuyor daha sadece yan donuyo bnmki biseyleri yoktur rabbimin izniyle sadece zamana ihtiyaclari vardr insallah🤲
MinnakAsel canimoglum_2020 evet aynen öyle önce yüz üstünden dönüyolar sonra sırt üstünden yuzz üstüne
MinnakAsel canimoglum_2020 4.5 aylıkken tam dönüyordu yuvarlaniyodu hatta. 😂 6.5 aylık şuan unuttu gibi pek yapmıyo ayrıca benim arkadaşın oğlu hiç dönmeden emekledi kız hiç dert etmedi valla ben olsam hastane hastane gezdirirdim deliye sebep çok 😂😂
Yeniann3 canimoglum_2020 benim oğlumda 5 aylık yan dönüyor çırpınarak kendini döndürüyor. Yüz üstü dönmüyor daha. Erkendir diye düşünüyorum 🤔
Hatice53 Benim bebek cok hareketli 4 Aylik donuyo emeklemeye calisiyo ama her seferinde yorgun dusuyo bAsiyo yaygarayi
Songulkaya canimoglum_2020 Bebegim 5 ay 11 günlük dönmek şurda dursun yan bile yatıramıyorum 🤦♀️ ne zaman dönecek diye gün sayıyorum resmen
Haticemree canimoglum_2020 bebekten bebege değişir bence benm bebegm 4 aylk dondu suan 9 aylık ayakta duruyor. Erkenci baya komsunun kizi da herseyi 1 ysnda yaptı. Ama haklsnz tabi tedrgn olmakta benm kizim 9 aylik daha disi ckmadi bende tedirgin oluyorm bazen 🙏🤗
Sibel22 canimoglum_2020 biz 6 olduk daha anca dört kere dönmüştür canı isterse çabalıyo yoksa hiiç umrunda değil
sevgiic canimoglum_2020 yere kalin bi battaniye yan tarafina sevdigi bir oyuncak koydum ona ugrasmak icin cirpina cirpina donmeye basladi ☺
Dmt58 espalp bence hayır. Çünkü oğlumun 5 aylık olmasına bi hafta var. Çok şükür maşallah dün dönmeye başladı🧿🙏🏻
espalp Dmt58 sizinki erken dönmüş diyelim o zaman 😂 çünkü ortalama dönme ayı 5 erken bi zamanlama 😂 burda nerdeyse 4 aylık emekledi diyen bile var o yüzden insan şüpheyle yaklaşıyor😂
Dmt58 espalp onu ben de görmüştüm😂 eşimin dayısının oğlu var, oğlumla aralarında 5 gün var. Geçen annesi konuştuğunu iddia etti🤣 bazı anneler abartmayı seviyo🤷🏼♀️😂