madambovary canimoglum_2020 her bebek farklıdır. Bir zaman sonra nasılsa dönecek takılmayın, çok normal🌸
TospikOglusum canimoglum_2020 bziimkide 5gun sonra 5aylik.olcak henüz dönemdi 🙈ama ben takmiyrm ya zamanı vardr bence her bebegin gelişimi farklıdır .dönerler ins bacım🙏🙏
canimoglum_2020 TospikOglusum ben de takmıyorumda geçen burda 4 aylık bebek yürümek istiyo yazmışlarda bizdemi tuhaflık dedim 😂
Dmt58 espalp bence hayır. Çünkü oğlumun 5 aylık olmasına bi hafta var. Çok şükür maşallah dün dönmeye başladı🧿🙏🏻
TospikOglusum canimoglum_2020 yok.kiz o.bayan.abarmisti bende gördüm.o postu refleks hareketini yürümek istiyo diye anlamis😁😁
Mervenurdgn1 canimoglum_2020 cok pardon ben anlayaladim donmekten kastiniz yerdeyken donmesindenmi bahsediyosunuz?
canimoglum_2020 TospikOglusum ben de koltukta otururken yüzüstü dizime koyuyorum koltukta koşar gibi yapıyo 😂 sıkı sıkı tutmasam fırlayacak elimden valla
Dorukdamla canimoglum_2020 her bebek kendine özeldir 🌹benim civcivde o aylarda totisini kaldırmak istemiyordu ama şimdi bir hareketli anlatamam azicik tembellik yapmış aslında benim dinlenmemi istemiş 😁🤓🌹
Biranne91 canimoglum_2020 10 gün sonra 6 aylık olacak ama oğluşum hâlâ dönmüyor. Acele etmek istemiyor demekki. Sindire sindire yaşamak istiyor 😄😄
cepoykusu35 canimoglum_2020 korkularınız yersiz kızım 8 aylıktı döndüğünde😊insan çok panikliyor ama inanın birşey olmuyor misal 15. Ayda yürümeye başlamıştı😊🌸paniklemeyin lütfen rahat olun🤎
canimoglum_2020 cepoykusu35 aslında bi bakıma da korkuyorum ne kadar hareketli olursa sorumluluk okadar artacak misal şimdi bırakıp mutfağa felan gidip ufak işlerimi hallediyorum ama dönmeye başlayınca yalnız bırakmak pek mümkün olmayacak biraz daha vakit var gibi ☺️☺️
sevgiic oglum 6 bucuk aylik daha yeni donmeye basladi bende neden dönmüyo diye post acmistim ama panik yapmamak gerekiyormus kendilerini hazir hissettiklerinde yapiyorlar
cepoykusu35 canimoglum_2020 evet kesinliklee öyle ama inanın büyüdükçe rahatlıyorsunuz oldukça her anın keyfini sürün rahat olun sevgili anne🌸
sevgiic canimoglum_2020 yere kalin bi battaniye yan tarafina sevdigi bir oyuncak koydum ona ugrasmak icin cirpina cirpina donmeye basladi ☺
Ebrarveannesi canimoglum_2020 benim kızımda 5 ay 2 günlük dönmedi daha bende aynı birda bı post okumuştum dört buçuk aylıkken dönmeye başladı diye onu okuduktan sonra bende sürekli kızım niye dönmüyor bı sorun mu var ki diye düşündüm durdum