Cihangiriinannesii omerinannesi16 Aslında süt yetiyorken mamaya pek bulaşmayın derim gerçi düzene oturana kadar bir kaç seferlik verilebilir orasi ayrı ama sagabildiginiz kadar sagin en az 1 gün için 250 300 ml el altında bulunsa iyi olur. Şimdiden Allah yardımcınız olsun
Yesim48 omerinannesi16 bebelac deneyebilirsiniz icine ceyrek bebe biskuvisi koyarak verin migdesini bulandirirsa veya yemez ise biraz bekleyin kaşıkla tattirin olmadi sonradan cok seviyorlar.
bitanem123 omerinannesi16 sütünü bir bardaga veya bıberona koysun canım kaynatılmış suda bekletsin ılık olsun biraz soguk vermesin kusabılır. Allah yardımcın olsun canım 😔
Fatma69 omerinannesi16 kaynana bakma sen eskiden biz verirdik falan der ama çok erken verme benim oğlum da içmedi mama sürekli dene başka mama al biberon degiştir pes etme bebeginin süte ihtiyacı var olmadı Bi doktora göster ama eski koca karı laflarına bakma sen
Momyyyy omerinannesi16 2 buçuk aylık bebeğe cicibebe verilmez diye biliyorum. Bence bi araştırın mutlaka. Ve biberonla tutturmaya Çalışın bir iki deneyin tutacaktır tutmazsa kaşıkla aptamil mama verirsiniz ama cicibebe vermeyin.
ZumrAsel Gulfem07 uf iğrenç olan öyle beyinler. Allah aşkına kâle almamak lazım. Diğerlerini kendi elleriyle yapıyorlar sanki. El kadar bebek ne içeceğini başkasına soracak değil.
Ahkukulivahkukuli Cgdmltr93 simdi bir sürü sey sayarim.ama saymıyorum yukarda anlattim nedenini kısa bi şekilde. En basit cevabim bana göre iğrenç noldu bunda senin zoruna giden ne? Düşüncelerimizi ifade etme özgürlüğüne sahibiz
Cgdmltr93 Ahkukulivahkukuli ya Allah aşkına içeriklerine baktın mı karşılaştırma yaptın mı?? Al eline Hipp i ve aptamili ve içeriklerini bi karşılaştır.. o mama iğrenç bu mama iyi falan diye uyduruyorsunuz
Ahkukulivahkukuli O yazdığın k.cinizdan uydurma.kelimesini gördüm bu bir ikincisi istedigin mamayi veren verir apt. Ile ilgili benim fikrim ve bilgim bu. Nedenini merak.eden araştırsın ben fikrimi söyledim
Anne_6 omerinannesi16 şekerden zarar görür bebeğiniz Allah korusun. Kaşıkla cicibebe vereceğine kaşıkla anne sütü versin. Biberonun markasını değiştirin. Belki biberonu sevmemiştir. Ucunu tutamıyordur. Anne sütü alabiliyorsa önceliğiniz onu vermek olsun. Paketli ürünlerden mümkün olduğunca uzak durun. Sizin bebeğiniz daha çok küçük
tosbigim11 omerinannesi16 bacım başının derdi ne de cici bebe veriyorsun hemde 2.5 aylık bebeğe ya yapma nolur?? Kaşık maması ver bari o da ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama farklı mama dene
ilknur06 ZumrAsel herkes de içeriğni okumadan araştırmadan kulaktan dolma tutturmuş şeker var. Şeker yok mamanın içinde aptamili o yüzden doktorlar öneriyor şekerli önerseler cicibebe de yedirin derlerdi.