HonKiPonKiDoNiNo Selam kizlar Nasilsiniz oncelikle ?? Bebeklerinize Ruşeym nasil veriyosunuz paylasirmisiniz neye katilir,pisirilirmi,cigdenmi nasill ??
[silindi] HonKiPonKiDoNiNo kendim yemediğim hiç bi şeyi bebeğime vermiyorum valla ne yersek onu yiyor bugün makarna gömdük uyudu 😀 ruşeym hakkında bilgim yok seni görünce yazam dedim cici anne 😍💐
Mom078 HonKiPonKiDoNiNo Genelde baharat mantığı yemeklerin içine atıyorlar çiğ şekilde yoğurtlara falan koyuyorlar canım
Aryemus_3 HonKiPonKiDoNiNo 1 yaşından önce pişirilir sonrası çorbaya yoğurda öylece katılır ben bugün pişirip kahvaltısına koydum
HonKiPonKiDoNiNo Malesef herseyi veremem daha 11 aylik midesini, bagirsaklarini yormaya gerek yok,hem alerjik bir bebek.. 🌺 [silindi]
Mtzzeynep [silindi] aynen valla hiç yemediğim ve yemiceğim bişeyi yapmadım avakado bile alıp vermedim. Bizler onlarla mı büyüdük sanki☺️
Mirage91 [silindi] sizin kaç aylık ? Benim kız 7 aylık. Doktor, 7 aylık makarna yiyebilir dedi daha vermedim nasıl vermem lazım acaba lapa mı
Arasannesi HonKiPonKiDoNiNo aynı tam bugdayı ve yulafı pişirdiğimiz gıbı pişiriyorum.yulaf kıyacagıma ruseym koyuyorum mesela
esraeylul34 [silindi] Swtlna Benimkide oyle valla biz yogurtlu ispanak yedik sonucta bu cocuk hep boyle seylerle buyumucek o yuzden alismasi icin daha faydali
GoGirl HonKiPonKiDoNiNo izmircocukdoktoru var bu tarz seylerin pazarlama politikası oldugunu envai cesit unlar ruseymler aslinda hic bir faydasi olmadigini uzun uzun anlatmis bakmanizi tavsiye ederim ben de bi telastaydim onu da yesin faydali bu da faydali aslinda ayina uygun normal yiyebilecegi bakliyat sebze etler hepsinden iyi
HonKiPonKiDoNiNo Begenmediginiz avakado bagisiklik guclendirmek icin o kadar iyi ki, ozellikle boyle bir donemde.. Mtzzeynep
demetersoy Mtzzeynep bizler onlarla büyümedik diye çocuğumuzda mı büyümesin 🤷♀️😀 Şimdiki yiyecekler eskiden olduğu gibi organik değil ki. Eskiden biz iyi şeyler yiyerek büyümüşüz. Ama örnek avokado çokk iyi bir besin şu an bebekler ve hamileler için. Biz öyle mi büyüdük deyip geçiştirmemek şahsi fikrim