Kucukanne06 Deletedmom50 teşekkür ederim canım bende geciktirir sandım hiç gecikmezdi böyle bu ay oldu olacağım gün bile parol içmiştim ben
Kucukanne06 Poncikbirannis ayyy dimee şaka amaclı bu şekilde hamile miyim diye açmıştım postu gerçek olacak aman yarabbiii kendimden emin olmasam gerçek hamileyim sanıcam 😅😅
Mom078 Kucukanne06 Hamile olayını sen gibi şaka ile cevap verdim ;) Sadece hafif ağrı kesiciler adet geciktirmez ki zaten 2 gün geciken Regli gecikmesinden sayılmaz yoldadır geliyordur ;)
Kucukanne06 Balkizlarim aynen öyle canım benimde hiç gecikmezdi çünkü bu ay gecikti sadece ve ben olmam gereken gün bile içtim bende içmem hiç diş ağrısı için içtim bende kaç gün gecikti mesela senin 🌸🌸🌺🥰🥰
Deletedmom50 Kucukanne06 olursun inşallah eğer istemiyorsan cnm istiyorsan da Allah nasip eder inşallah
Kucukanne06 Deletedmom424 ayy bu postu hamile miyim diye şaka amaçlı açmıştım gerçek olacak sankii kendimden emin olmasam bende hamileyim sanırdım 😅🙈
Kucukanne06 Deletedmom50 çok isterim tabi ki canım ama şuan bebeğim 7 aylık erken daha diye istemiyordum ama varsada Rabbimin takdiri tabi sağol canım Amin inşAllah 🥰