Kucukanne06 Şaka şaka kızlar 😅😅 ama adetim 2 gün gecikti hamile değilim biliyorum parol içmiştim parol geciktirir mi ?
Kucukanne06 kivircik_annesi26 yaa adetın mi 1 ay gecikti ay 1 ay dayanamam ben şimdiden test alım yapıyım diyorum 😅
Kucukanne06 Balkizlarim değilmi hemde 1 tane değil 2 tane içmiştim kendimden de çok eminim teşekkür ederim canım 😘❤
Balkizlarim Kucukanne06 rica ederim canim bilerek denedim hatta öteki ay içmedim mesela ondanmis kiii haytta içmem diş ağrısı için içmiştim 🌸🌸🌸😇
Kucukanne06 Poncikbirannis ayyy dimee şaka amaclı bu şekilde hamile miyim diye açmıştım postu gerçek olacak aman yarabbiii kendimden emin olmasam gerçek hamileyim sanıcam 😅😅
Kucukanne06 Balkizlarim aynen öyle canım benimde hiç gecikmezdi çünkü bu ay gecikti sadece ve ben olmam gereken gün bile içtim bende içmem hiç diş ağrısı için içtim bende kaç gün gecikti mesela senin 🌸🌸🌺🥰🥰
Kucukanne06 Deletedmom424 ayy bu postu hamile miyim diye şaka amaçlı açmıştım gerçek olacak sankii kendimden emin olmasam bende hamileyim sanırdım 😅🙈
Mom078 Parol, Vermidon, Aspirin gibi adeti kesmeyen ağrı kesiciler, baş ucu önerileri arasında yer alıyor. Dolayısıyla adet/regl iken parol içmek, adeti geciktirme veya kesmeye neden olmaz.