minikmomm Selaaam bebişleriniz nasıl siz nasılsınız uyku düzeni yapabildiniz mi kaç saat uyuyor gelin sohbet edelim☺️🐥🐥
Fatmaadymnn minikmomm aleyküm selam😊19 ağustosta doğdu benim oğlum 2450 gr erken doğdu 37 haftada 3 ay 4 günlüğüz
OncedenGurme minikmomm 9 Ağustos’ta doğdu kızım. Nerdeyse son 1 aydır diş sancıları yaşıyoruz 🤦🏻♀️ uykusunda filan problem yok ama çok huysuz, parmakları sürekli ağzında, salya akıtıyor ve ara ara hafif ateş yaşıyoruz
Tuba minikmomm Selam🤗 gündüzleri uyku düzeni pek yok. akşamları da 7-8 arası gece uykusuna yatıyor ve 2 saatte bi acıktığı için kalkıyor. sabah da 5de güne başlıyoruz😅
Hanifeikranur Fatmaadymnn 19 Ağustos’ta 39+4 de doğdu 2925 gr 2700’e düştü . Kilo alımımız az 5 kilo olduk 😔
Fatmaadymnn Nilinannesiii bu aylarda düzen olmaması normal canım ama rutin oluşturmaya çalış bebekler rutini sever mesela hergün aynı saatte uyutmaya çalış onu artık yavaş yavaş alışkanlık haline getirecek güne erken başlayan bebek erken uyur genellikle
minikmomm OncedenGurme yaa Umarım hemencecik geçer zor bi durum uykusuzluk falan oluyomu ilk günlere kıyasla
minikmomm Tuba ya çok erken😂bizimki günzdüzleri gece 12ye kadar iki saat yatıyor iki saat oynuyor gece 12de yatıp kesintisiz sabah 8de bazen altıda uyanıyor
Aysenes minikmomm selam 26 Ağustos da doğdu benim oğlum erken geldi dünyaya 36+5 de 2330gr 45 cm doğduk şimdi 2ay 28 günlüğüz 🙈 uyku düzenimiz şimdilik çok güzel akşam 10 gibi uykuya geçiyor gece bazen bir kere bazen iki kere kalkıyor sabah dokuzda uyanıyoruz🙈
Fatmaadymnn minikmomm 3 4 kez uyanıyor mesela 4 kez uyanınca 2 kere emziriyoeum iki kere sallıyıp uyutuyorum çünkü hep açlıktan uyanmıyor gazı da oluyo
medihacamlibel minikmomm hatta gelmediği için sezeryana alacaklardi iki gün sonra ama sancim olup dogmadigi icin sezeryane aldılar 😄
OncedenGurme minikmomm uykusu bazen etkileniyor. Örneğin akşam 10′da değil 1′de uyuduğu oluyor nadiren. Ama genel olarak uyku seven bir bebek
minikmomm medihacamlibel ahahahah 😂bize de 23 Ağustos son dediler daha fazla bekliyemeyiz bebeğin eşi yaşlanmış dediler 22sinde doğdu oğlum
Aysenes minikmomm benimki hayata erken atılmak istedi galiba 😂 cok değişken bir gün iyi diyer gün ağlak 🙄