Misskokulum Hadi biraz blw hakkında konuşalım henüz ek gıdaya yeni geçmiş ve bu yöntemden korkan eminim bir çok anne vardır gelin korkunuzu birlikte yenelim🥰
Balkizlarim Misskokulum masallah sübhanallah biz o evreleri geçtik ama önünde çok şey olsun alıp fırlatma huyu var 🤦😄 mama tabağının aynısı bizde var 🥰🥰
Aley_ Misskokulum Blw candır🤞😂 ek gıdaya başladığımız zamanlrda araştırıp başlamıştım iyi ki de bu şekilde ilerletmişim, maşallah bu arada🌼
antropologanne Misskokulum O minnak elleri ıssırabiliyormuyuz 😎 Masallah. Bizde yakinda baslayacagiz ins🙏
Misskokulum Balkizlarim teşekkür ederiz💋 hahah öncesinde bizde de vardı gerçi hala da arada yapmıyor degil 🤣
Misskokulum Aley_ kesinlikle öyle bir çocuğun kendi kendine yemek yemesi kadar güzel bir şey var mi ya🙈teşekkür ederiz 🥰
SabahGunesim TugceAna kolayı var ben incecik silenebilir naylon bi sofra seriyorum mama sandalyesinin altına . Halı yıka süpür derdi kalmıyor pek
yayburcukadini Aa o tabağı biberonu nasıl atmıyor yaa.. bizim ki önünde bişey bırakmıyor boş kalıncadan şap şap vuruyo mamalara.. kafasına kadar sürüyo bulduğunu. En son burun deliklerine muz doldurduğundan beri ara verdik. Maşallah küçük kuzuya 🧿🧿
Misskokulum yayburcukadini yaaa çok güldüm yerim ben onu ilk zamanlar oğlum çok yapardı şimdi de doyunca fırlatıyor 😂🤣
Eda-Ece yayburcukadini hahahah ya bebişinizi görmeden yemek istedim şuan onu 😂😂 muzu burnuna doldurmak he o muzdan daha tatlı burnundan ısırmak lazım 🤤
Dilaranne yayburcukadini sesli güldüm bende de aynısı oldu yulaf tanesi burnuna kaçmıştı son oldu mama tabağını elimde tutup öyle yediriyorum 😀😀😀
Minikbirkalp Maşallah allah bağışlasın afiyet bal olsun kuzuya bizim ek gıdaya geçmemize daha 3 ay var 🙃🙃
Misskokulum Minikbirkalp daha var o zaman rabbim minicik elleriyle yemek yedigi günleri görmeyi nasip etsin insallah 😍