Yasemila Kızlar 3.5 aylık bebeğim var eller sürekli ağızda cok cok emiyor emmedği zaman da sürekli ağzında bişey yiyormuş gibi çiğniyor gibi normal mi acaba boğazına tüy falan mı kaçıyor
Humeyra1 Yasemila bizimki de öyle canim damaklarinin kaşınmasından oluyor. Aslinda cok güzel bisey çünkü çiğneme refleksi gelişmiş oluyo ek gıdaya kadar 😜😊
Mehtee Yasemila ayy tobeler olsun benim oglanda oyle yapiyor develer gibi geviş getiriyor dedim sabah sabah 😂😂 3 ay 13 günlük bide
omerrmoms Yasemila ay ebnm bebeğim i gördüm bi an hem çok emiyor hemde sürekli bisey yer gibi yapıyor
AybarsMomy Yasemila benim oğlumda hep 2.5 aydan beri öyle çiğner gibi hareketler yapıyor 1 haftaya 5 aylık olucak. Doktor bilgisinde yoğurt vermeye başladım sadece. Nasıl güzel çiğniyor bi görsen😂 herşey yemeye hazır gibi ☺️ çiğneme refleksi gelişiyor
ErvaKoc Bizim diş çıkma aşamasında oyle yapıyordu ve bu hareketten yola çıkarak bakmıştım dişi patlamıstı 🦋
Mehtee ErvaKoc ayy nasil anlayacaz diş çıkardığını bizim salyamız cok bu arada eller hep agizzda isirio modunda
CatBoy Yasemila reflü olabilir mi diye geldi aklıma kusmuyordur ama ağzına geri geliyor olabilir mi acaba
Humeyra1 Yasemila erken olabilir evet her bebek farklı. Bizimde 3 aydan beri oyle ama 7 aylik şimdi hala diş yok 😊🤭
zeynnep Yasemila benimkide 4 ay 8 günlük sakız gibi ağzında birşeyler çeviriyo bazen bakıyorum ama bişey yok dilini de çikariyo normal demekki.