Ikicocukanasiyioldum Brn2018 merhabalar dojtorumuz bu antibiyotiği yazdı bize ama günde 1 defa dedi siz günde kaç defa verdiniz acaba?
Ikicocukanasiyioldum Brn2018 aynı zaman da başka bir antibiyotik daha yazdı bize belki de o yüzden bana günde 1 defa ver dedi.
Kbra_deniz Brn2018 tozunu nasıl ayarladınız ilacın acaba bizede bugün verdide doktor suyu ne kadar koydunuz ilaca
Brn2018 Ikicocukanasiyioldum Muhtemelen öledir siz doktorunuzun tavsiyesi gibi o şekilde kullanın geçmiş olsun🙏🏽
glny1985 benim oğlumda yaklaşık 2 haftadır ateşi vardı(burun akıntısı öksürük balgam). Dr 3. gidişimde enfluvir verdi klamor diye bi surupla. Ama test yapmadı 5. Güne kesin geciyo mu cocuk bitkin halsiz artik atesten hastalıktan.
Yesimgulcakir glny1985 Brn2018 glny1985 BebekBatur kızlar bebeklerınız nasıl benim oğlumda perşembe ateşlendi çıktı indi devamlı 2 tane hastaneye götürdük test yapılmadı domuz gribi dediler neyse ilaçları kullanıyoruz ama dün geceden beri zor nefes alıyor hırıltısı var , öksürük ve burun akıntısı yok.Sabah ventolin verdık nebilazörle sizinkilerdede hırıltı olmuşmuydu
Kbra_deniz Eymenim18 tozunu nasıl ayarlıyosunuz nereye kadar su koydunuz ilaca bizede bugün verdide doktor
Brn2018 Kbra_deniz Şişenin üzerinde belli belirsiz küçük noktacıklar var oraya kadar su koyduk yaşına kilosuna kadar şırınga ile çekip tatlı kaşığı ile vermştm
glny1985 Kbra_deniz Benim aldığım kutuda su için ölçü kabı var di reçetesinde de yaziyo. 52 ml su. Kullanırken yaş yada kiloya göre ayarlaniyo dr tarif etmişti bana
BebekBatur Biz de kullanıyoruz grip için verdi Bugün kontrolümüz vardı atlatmış ama 5 güne tamamla ilacı dedi sabah akşam 2ml bizimki her bebeğin ki farklıdır kiloya göre belirledi. şişenin üstünde çizgi var oraya kadar koydum suyu ben
BebekBatur Yesimgulcakir hırıltı çok az az vardı doktor stetoskopla bakınca duydu geçti ama iyileştik biz
Brn2018 Yesimgulcakir Hırıltı oluşmuştu korkmayın geçiyor bende tabi ozaman korkmuştum tecrübesizlikten😔 Ama ınfluenza domuz gribi çıktıysa enfluvir ilaç verilmeden geçmiyor serum fizyolojiklede bol bol burnunu açmıştım. Prospan bitkisel öksürük şurubu vermişti doktorumuz birde 5 güne geçiyor ilk iki gün ateş oluyor sonra toparlıyor merak etmeyin inşAllah sizde cabuk atlatrsınız🙏🏽🙏🏽 biz şuan iyiyiz çok şükür🙏🏽🧿
Sakura-chan Leo_ suriyeliler gelmeden el ayak hastalığı 6. Hastalık ayrıca b tipi menenjit ülkede neredeyse yoktu . Suriyelileri suçlamayalım bence tepedekileri suçlayalım