reynwoman Ben uyku rutinimi anlatım belki işinize yarar veya tatarcasi vardie yanj karin agirisi da olabilir bwbwginizin sicak havlu koyun karnina iyi gelir okuyun o da cok iyi gelir …sabah 10 gibi kalkiyoruz 1 saat eme cilveleşme yapıyorum 11 gibi çıkardı yataktan çıkar çıkmaz aynaya koşuyorum direk perdeeyi acarim sabah olmus gunaydin derim oyun matina onune oyuncaklari korum tvden ilahi vs sure veya nini acarim ses olsun diye evde 2 saat oyle oyalaniriz 2-3 gibi uyur gunduz 35 dk ancadir 4-5 gibi kalkar yine ayni emer oyun oynar disari cikarim bebek qrbaso ile gezdirim saat 6 gibi gelirim beslerim yine oyun oynardı veya öyle boş boş dururdu yarim saat anca babası gelirdi o ara saat aksam 7 gibi uykusu geliyordu babası uyuturdu severek göğsünde aksam 9 gibi kalkıyordu biz 23.00 da yatağa geceriz hep uyku vaktimiz çünkü banyosunu yaptırım bi güzel masaj yaparım biraz babası ile oynaşir lambalar söner emzirim 15 dk salarim ayakta bi bakarim uyumuş o anda uyur 2-3 saat kalkmaz 4-5 gibi kalkar emer yine uyur 3 aylık ti bunları yaptığımda suan 6 aylık ve birazda psikolojik uyumuycak diyoruz stres yapıyoruz bunaliyoruz aslında babalara çok rol düşüyor bebe bakımında anlayışlı eşlerimiz inşallah hep olur çocuk bakmak çok zor 22 yaşındayim ilk bebeğim annem 1 ay kaldı yanımda ondan sonra hep ben baktım hiç kimseden yardim almadan tabiki bende yeri geldi ağladım yeri geldi üzüldüm ama bu hep böyle gitmiycekti biliyordum demem o ki üzülmeyin geçiyor hepsi ilk doğdu anda kalmiycaka asla ben şuan o hallerini özlüyorum fotolara bakınca büyüyüp gidecekler bizle yatmak istemiycekler belki de sevdirmek bile istemeyecekler o yüzden tadını çıkarın siz iyiseniz bebeginizde her zaman iyidir nasıl karnimizda her duygumuzdan etkileniyordu hala şuan öyleler ben ağlarken oğlum durgunlasip bana bakıyor melul melul sakinlesiyor kucagimda uslu uslu duruyor sanırım anlıyor artık inşallah dermani olur sizlerede