mariecurie20 TospikOglusum hepsiburada trendyolda falan var. Mavi galiba benimki yarın bakıp yazarım kız uyuyor şimdi bakıp gürültü yapmıyım 😊
Masall_dyg TospikOglusum tek cesit o. Eczanede driclor derseniz direk veriyor zaten. İkingun sonra trendyolda kampanya balsicak o zmanda alabilirsiniz. Ben gecen indirmde almistim. Simdi bi tane daha alacam ☺️
Khumar_cafar Tek care botoks yaptirmak. Ama iyi bir yerde bilinir bi doktor yapmasi gerekiyor ki sonradan sorun yasanmasin. 6 ay kadar rahat rahat yasiyorsun. Birde bir kac urun var instagramda gordum baya reklami var. Onu da kullananlar memnunmus. Ama agir kimyasallar olldugu icin ben riskli buluyorum.
Sakinolseherjim_ Miniklerin_annesi Deotak canım kesinlikle bu işte 1 numara hem ter kokutmuyor hem terletmiyor Gratisten bulabilirsin
Sumeyyebaglan Ayyy asla terleyen bi insan değildim doğumdan sonra özelliklede emzirirken mahvoluyorum terden🤦♀️🤦♀️ Bıktım her gün duş almaktan😩
Miniklerin_annesi Merve1134 kendime bile rahatsız oluyorum canim eşim ve çevemdekileri rahatsız ederim diye çekiniyorum her gün bazen 2 sefer duş alıyorum ama yine de oluyor
Sinemes Miniklerin_annesi Sebamed balsam deodorant roll on bende çok işe yaradı👍🏻 Hamileyken araştırıp almıştım favori ürünüm oldu.
Seli_m Şap taşından yapılan bi deodorant koltuk altı temizken ıslatıp sürüyorsunuz kuruyor, çok uzun süre gidiyor, terlemeye kesin çözüm değil ama ter kokusuna tam bir gün kesin çözüm oluyor,