Miniklerin_annesi Hanımlar koltuk altı teri için yaptığınız bildiğiniz faydasını gördüğünüz her hangi bişey var mı deoderantlar hariç tamamen söküp atacak😶
denizsn Miniklerin_annesi bende bekleyim ya lazer yaptırdıktan sonra oldu önceden koltuk altı teri nedir bilmezdim roll on deodorant girmezdi banyoma🥴
Masall_dyg Miniklerin_annesi driclor 👍🏻 Tek kelimeyle mukemmel. Basta hergun kullaniyorsunuz ama daha sonra haftada bir bazen ayda bir. İlk basta biraz kasinti yapiyor ama sonra geciyor. Yaklasik iki senedir kullaniyorum. Kokusuz oldugu icin uzerine kullandiginiz herhangi bir deodarant bile kullanabiliyorsunuz. Eminim kullandiktan sonra favoriniz olacaktir ☺️
Portakal Miniklerin_annesi deotak al misler gibi gez 😃 doğumdan sonra bir terdir aldı başını gitti çözümü onda buldum
mariecurie20 Driclor diye bi roll on var. Ben kullandım çok etkili. Başta hergün sürüyorsunuz sonra azsltıyorsunuz. Biraz kaşıntı yaptı bende ama çok rahat ettm
TugbaNil mariecurie20 aaa kesinlikle. Bir ara ne kullanırdım özellikle yazın. Ben ellerim için kullanmıştım çok ciddi terleme vardı hayatımı etkileyecek kadar. ne güzel oldu hatırlattın🤗
DDERYAA mariecurie20 ama bunu emzirenler kullanabiliyormu.bnde etkisini förmüitüm bekarken çok kullanırdım
mariecurie20 Miniklerin_annesi ilaç yani koltuk altına sürüyorsunuz ve terletmiyor. Bi araştırın isterseniz baya etkili
ecem34 Miniklerin_annesi evet çok terleyen biriyim normalde. Bu birebir. Ter kokusu ve terlemeye son 😂
mariecurie20 TugbaNil ben de uzun zamandır kullanıyorum ama elim için denemedim. Bir deneyeyim bakalım 😊
Haticelif Karbonat sürün lohusayken tek geçiren o olmuştu, birde english homeda aloewveralı bi roll var onu deneyin gerçekten çok kötü bi durum özellikle önceleri ter kokmayanlar için🤦🏻♀️
Benbiranneyim Miniklerin_annesi ter her insanın atması gereken birşey ama aşırı kokuyosa beslenmeyle alakalı. Benim eşim kuş günü bile hareket etmeden on kilo terler sanki banyo yapmış gibi. Onun yastığına iki tane ALez geçiriyorum o derece ama daha koktuğunu görmedim. Bense duştan çıkarım üstümü giyerken terlesem hemen kokarım. Abur cubur paketli ürünler tüketen biriyim 🤭 eşim ağzına sürmez. Yani bu kendi fikrim değil biryerde okumuştum. Kötü kokulu ter beslenme bozukluğundan da olabiliyor