denizsn ufuk0505 kız bazlamamı bu margarin sürülsün ilk defa duydum canım ama doktor diyorsa doğrudur 🤷♀️
ufuk0505 denizsn mantıken doğru geldi aslında kakayı çişi ten üzerinde tutmaz ve böylelikle pişik olmaz demiş… denicem galiba nolcak be 😂😂😂
Mihriban_30062020 ufuk0505 canm margarini bilmyrm ama hametan bire bir pisige benim kızım çok kötü pişik olmstu hametan yazdı doktor hemen geçti dene derim😊
ufuk0505 Mihriban_30062020 sudocrem bepanthen desitin arko aklına ne gelirse denedim hani öyle fena bi pişik yok çok şükür ama kıpkırmızı popo arası bide etli yerleri… denerim tabi onuda denerim nolcak sağolasın 😁
Asil54 Mihriban_30062020 canesten pişiğe bire bir pişik bittikten sonra da her açmanda cudocrem kullanabilirain çok iyi.
Mervea ufuk0505 margarini ilkkez duyuyorum ama classic arko krem denemenizi tavsiye ederim 2sürüçte birşey kalmıyor eczaneden özel pişik kremleri yaparsım arko kremi denedikten aonra ona devam ettim
BuseveMinigi ufuk0505 pişik çok ciddi derecedeyse kullanıyorum ben sizinkide o durumdaysa bence fito kremle beraber kullanın.
Nrgs ufuk0505 mahalledeki bir teyze demiş olsa neyse diyeceğim de gerçekten doktor mu demiş margarin sürün diye 😳 doktor zeytinyağı demiş de onlar kulaktan kulağa oynayarak margarine çevirmiş olabilir mi acaba😁😁
denizsn eymenkerem ayy çok güzel olurdu küçükken anneannem rahmetli ekmek yaparlardı sonra küçük bazlama yapardı margarin sürer şeker atar yerdik 🥰
Lilaseker ufuk0505 ne gerek var margarine canım şu eski tip arkolar varya tüpte olan yeşil onu sür hemen geçer bizim tek cozumumuz arko olmuştu
denizsn Flashtv ama öyle yani küçükken ekmek yaparlardı anneannemler sonra ekmek biterdi kalan hamurlarla küçük küçük bazlama yapardı margarin sürer şeker atar yerdik 🥰
Arafinannesi ufuk0505 margarini bilmiyorum ama zeytinyağı bir harika sür kapat sabaha bir gram pişik kalmıyor ben oğluma her gece sürüyorum pişik olmasın diye çok şükür daha hiç olmadı..
Deletedmom78654 Evet ben denedim çok faydası oluyor margarini biraz eritip bolca sürdüm delik delil olmuştu resmen bizimkinin poposu baya işe yaradı