SNCK öncelikle lütfen artık sakinleş ve kendine gel. Kendini yerlere atarak ağlamak yok artık.
33 haftalık doğum yaptım enfeksiyon yaşadıklarımızın yanında en basitiydi. Bir ay yogunbakimda kaldı seni cooook çok çok iyi anlıyorum ve sana yapman gerekenleri söylüyorum.
Bebeğin için en iyi ilaçtan daha iyi ilac anne sütü ağlayıp sızlarsan o süt hiç gelmez. Elmas değerinde anne sütü bebeğin için. lütfen bir adet elektrikli pompa edin ve iki saatte bir göğsünü 15er dakika sağ. Önce az gelecek ama sonra artacak. Gece de aynı şekilde sanki bebek ağlamış da ona uyanmışsın gibi iki saatte bir uyanacaksın. Bol bol su içeceksin ve bebegim iyi olacak bi kaç güne Yanımda olacak diyeceksin. Bebeğini emzirmek için sana verdiklerinde süt olmalı göğsünde 35 haftalık doğmuş çok erken değil emme refleksi güçlüdür hemen kapar gogsunu inşallah. Ama ağlarsan sütün gelmez. Mutlu olup pozitif düşünmen lazım çok zor olduğunu biliyorum bunu lütfen bebeğin için yap. Senden başka kimse yapamaz bu fedakarlığı onun için.
enfeksiyona gelince. Doğru antibiyotik bulununca direnmeyecek ve azalacaktır çoğu zaman bir hafta icinde enfeksiyon biter bizim de 18 gün kadar sürmüştü. Böbrek için bir şey diyemiyorum ama iyileşir olumlu düşün süt sağ bol bol. Ayrıca yediklerine de dikkat et gaz yapan şeylerden uzak dur