Elmiram43e Merhaba arkadaşlar ben özel sektörde çalışıyorum devlet 7bin civarı para veriyormuş o nereye yatıyor nerden çekebilirim ve ya e devletten nerden bakabilirim
Sevinc543yakut Elmiram43e ptt ye yazıyor emzirme parasi ve analık doğum ücreti 9 ay önce hepsini ptteden aldım e devletten baktım yatmışsa gitim ptteden aldım.
Tulay_talha Elmiram43e e devletten 4A/4B iş qöremzlik ödemesi görme diye bir yer var ordan bakabilirsnz
Tulay_talha Benim maas hesabıma yatıyor ama hepsini birden yatırmıyolar ay ay diye biliyorm mesala ilk ay 1300 aldım ben
Mommyyy_1 Sevinc543yakut bende başvuru bulunamamaktadır yazıyor 6 ay önce doğum yaptım nasıl başvuruda bulunabilirim siz nasıl yaptınız
Cimcimeee Elmiram43e 10 gün içinde yatar iş göremezlik yazın e devlete yada analık yazınca ilk sırada çıkıyor
Tulay_talha Cimcimeee emzirme 1323 Hastalık 200 Emzirme 202 yattı bana maasta almstm bi kısım ondan heralde
Cimcimeee Mommyyy_1 bunu almanız için 32. Haftada izne çıkmanız çalışmanız gerekiyordu çalıyor muydunuz hamile iken
Sevinc543yakut Mommyyy_1 siz başvuru yapmiyorsunuz doğum yapinca otomatik olarak sgk onaylıyor ve paraniz ilk miktar bebek 2 aylık olunca falan yattı 2 ci miktarda bebek 4 aylık falan olunca yatti.
Cimcimeee Mommyyy_1 çalmıyorsanız alamazsınız ama eşinizn sigortası var ise emzirme ve doğum parası biri 300 diğeri 202 TL onu alabilirsiniz
Ecrnbyk Cimcimeee ben çalışmıyorum 300 tl olani aldım ama 202 olani nerden aliyosunuz yada ne zamana kadar alınabiliyo acaba bir bilginiz varmı
Tulay_talha Elmiram43e emzirme hastalık analık şeklinde hepsinden yattı bana sadce emzirme deql yani bende özel sektörde çalısyorum