Esranurr Zeynepink Bende temmuzda doğum yaptım 40 çıktıktan sonra bir kere oldum daha da olmadım. Hamile kalmaktan korkuyorum 😬😶🙄 Bekleyeyim bende burda 🤗
MerveAkty Zeynepink bende temmuzda doğum yaptım ekimde adet oldum bugün hamile olduğumu öğrendim ve sadece anne sütü alıyor bebeğim 😊 ben şok
aysenur_58 Zeynepink ağustosda doğum yaptım kırkım çıktıktan hemen sonra adet oldum şuan kızım 3 ay 10 günlük daha adet olmadım
Nrgs Zeynepink ben ilk kez 11 ay sonra regl olmuştum 40kontrolüne gittiğimde doktorum 1 yıl boyunca düzensizlik, aşırı kanama veya hiç regl olmama gibi şeyler olabilir demişti
MervEslinArden Zeynepink haziranda doğum oldu eylülde oldum bidaha olmamıştı Kasım da oldu düzene ne zaman oturur bilmiyorum hiç🤷♀️
Arzu-omur23 Zeynepink bende aralıkta dogum yaptm. 40 gun hasta oldum. Sonra olmadım. Daha sonra hazıran ve temmuzda oldum sonra yıne olmadım. 4 aydır da olmuyorum. Doktora gıttım normal dedı emzırıym dıe ılac da vermedı
Minik1anne Zeynepink normal canım aslında çünkü düzensizlik oluyor bende temmuzda doğum yaptım bugün adet oldum