Kızlar selam.
Kızımın artık oynamadığı ama iyi durumda olan oyuncaklarını satıyorum. Kusurlarını da belirteceğim fotoğrafların altında. İstanbul/Ümraniye’de ikamet ediyorum, elden teslim olur tüm oyuncaklar ama kargoda anlaşırsak kargolayabilirimde🤗

Fisher Price Tef ve Canavar
Tefin ayna kısmı maalesef yıkandığında içine su kaçınca özelliğini yitirdi ama yine de ses çıkardığı için bebeklerin çok ilgisini çekiyor. Renkli zillerini göstererek renklerini de söylüyordum ben.
Canavar çok güzel bir oyuncak gerçekten. Üstünden ve yanından kumbara gibi diskleri atıyorsunuz. Her diski attığınızda canavar ham-hum sesler çıkarıyor ve gözlerinde ışık yanıyor. Ayrıca tuşuna basınca müzikte çalıyor, gözleri yine yanıp sönüyor. Yanındaki düğmeyi kaldırınca diskler yuvarlanarak bebeğin önüne düşüyor. Disklerin bir yüzünde rakamlar, diğer yüzünde şekiller var. Hem şekilleri, hem renkleri, hem de sayıları eğlenceli bi şekilde öğretiyor.
İKİSİ 150₺

İkiside fisher price ürünü. Peluş kule 1 yaş altı bebeklerinde oynayabileceği çok sevimli bir oyuncak. Hiçbir kusuru, yırtığı vs yok. Halkaları çıngıraklı ve tepesindeki kesiyi parmak kuklası gibi de kullandık.
Elma eğitici bir oyuncak. İçinden dilimler çıkıyor, dilimlerin bir yüzünde sayılar diğer yüzünde meyveler var. Hiçbir soyulma vs yok. Ortasındaki çekirdeğe (düğmeye) bastığınızda şarkı çalmaya başlıyor. Sayıları, meyveleri sayıp sorular yöneltiyor. “2 adet muzu gösterebilir misin? 5 adet mor üzüm!” Gibi. Sesinde hiçbir sıkıntı yok. Elmaya dokunduğunuzda da şarkı söylüyor illa düğmeye basılması şart değil.
İKİSİ 80₺

Fisher Price, Biba Toys puset oyuncakları.
Fisher Price güneş çok sevimli bir oyuncak. Kızım bayılıyordu buna. Ortasına bastırınca ses çıkarıyor, kahkaha atıyor ve siz bastırdığınızda kolları açılıp kapanıyor.
Biba toys pervane puset oyuncakları bölümünde direkt bunu gösterdiğimizde ilgisini çekmişti. Çıngırağı, diş kaşıyıcısı, yumuşak topu ve aynası var. Aynası yine dişlediği için özelliğini yitirdi tek kusuru bu.
Zürafa ise çekip bıraktığınızda titriyor. Uzun zamandır oynamadığı ve kaldırdığımız için biraz tozlanmış ama yıkanınca temizlenecektir.
ÜÇÜ 120₺
Sorularınız olursa, detaylı fotoğraf isterseniz belirtin paylaşırım ve cevaplarım 🐣