AryaLiyan Kızlar bugün rota alışı yaptırdık bebeğim inanılmaz huysuz resmen inliyor 2 ay aşılarını oldu internette baktım Bu rota Aşısı ile ilgili neler diyorlar korkuyorum bebeğime bısey olur diye lütfen tecrübelerinizi yazın
Banuu AryaLiyan canım dün bende yaptrdım doktor kendi yaptı bana 2 3 gün huysuzluk ateş kakada kan görülebilir korkma dedi
AryaLiyan @CaglaBlgn 2 ay aşılari ve rota aşısı oldu ağızdan diğerlerini bacağından vurdular. Getireceğim kızlar internete acayip şeyler yazıyorlar huzursuzluğu var inleme gibi çok ağladı doktorunu aradiğimizda aşıdan olmustur normaldir dedi
CaglaBlgn AryaLiyan canım bebeğin inlemesi, huysuzluğu 2.ay aşılarındandır. Benim bebeğimde inleme, huysuzluk yapmıştı. 3.ayında da rota aşısı oldu hiç bir yan etkisi olmadı şükür. O yüzden endişelenme, ateşini ölç sürekli bebeğinin.
Banuu AryaLiyan yok hayır 2 aylıkken aşılarını olmuştu şuan 2.5 aylık sadece rota yı dün yaptrdjm ama bnm kızımda huysuz ateş fln yok ama huysuz mız mız
Barismehtap AryaLiyan evet canım ,bizimki de çok huysuzluk yapmıştı ağlamıştı falan,rotayı 3. Ayda yaptırmıştık bi sıkıntı olmamıştı,korkma sen. Calpol varsa yarım çay kaşığı ver sakinleşir biraz ya da dişini sık,yarına bişeyi kalmaz
AryaLiyan CaglaBlgn ne zamana geçer normal fit değil mi doktoru diyor ki bu normal 2 ay aşları huysuzluk yapar ne zaman geçer acaba canımdan can kopuyor
CaglaBlgn AryaLiyan bir iki güne geçer. Endişelenmeni anlıyorum ama yıpratma boş yere kendini. Aşı yerleri acıdığı için inliyor.
Papatya07 AryaLiyan ben dayanamadigim icin bir kasik calpol surup vermistim hic durmadan agliyordu onu icince rahatladi bidaha da aglamadi
kucukkhanim Aşılar huysuzluk ateş yapmış olabilir bende yaptırdım rota ama bir şey olmadı Allah’a şükür olmadı bi çocuk acile veya doktora götür. Derim