Sidal Ne yersem yiyiyim emzrdgm için zayıflıyorm Zayıflıgı sevmıyorm Zaten yapı geregi zayftm ama bu kadarda değildim modum düşük kendmi bu şekilde asla begenmıyorm ve üzülüyorum diyetisyene başvurmayı düşünüyorum
Haticelif Sidal gel bacım 20 30 kaç istersen veriiim ben sana, bende zatıflayım diye canım çıkıyo🤦🏻♀️
Seli_m Sidal vitamin takviyesi alın, ben de emziriyorum, ama doğumdan sonra kilo almaya devam ettim, çok fazla tatlı falan yiyorum
Elmaliseker Sidal ayy bende zayifim soyle 3 5 zayif arkadas olsak birbirmizi tesvik etsek belki kilo aliriz daha cok yeriz .. kac kilosun ben 42 kiloyum
Sevil35 Sidal bende aynı dertten muzdaripim malesef hamilelikten önce 56 kiloydum ve halimden memnundum ardından 66.5 la doğuma girdim şuan bebeğim 5 ay 13 günlük ve 49 kiloyum ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum
Sidal Seli_m genel olarak iştahlıyım ama emzrme dönemnde iştahsz oldm nedense hiç tatlı falan istemıyorm hangi vitamin ilacını kullanablrm emzrme döneminde
InancDemir20 Sidal aynen bende öyle 60 kg hamıle kaldm 76 ıle dogurdm 4 aylık olduk 61e dustum boyum uzun kılo vermrk ıstemıyorm bende 😩
Esilaprenses Ahh ahhh zayıf kelimesinden efret ettim eridim bittim eşim nişanlıyken ne iyiydin şmdi birden bire çok zayfladn diyor bende kendime bakıyorum da yok olcam biraz daha kilo verirsem 😫
Emir123ali Sidal ahhh keşke bende zayıflasam emziriyorum ama yok gitmiyor bünye meselesi bence bebeğiniz kaç aylık
Esilaprenses Sidal yemek ben fazla yemem atıştrma huyumda yok aslnda yesem kilo almaya elverişli bi yapıya sahibim ama yiyemiyorm
MustafaKemal19 Sidal aynı durumdayızz kendimden nefret ediyorum ama böyle düşünmemizi insanlarda sağlıyor etrafımda sürekli çok zayıfsın yakışıyor mu sanıyosun vs diyolar ve artık aynaya bakmaktan nefret eder oldum ahh bu durumun çaresii nerdesin 🤦♀️
Sidal MustafaKemal19 ya eşim ne zayıfı çok güzelsin herkes senn gibi olmak istıyo eşimin ailesi Böyle iyisin dıyo ama ben begenmıyorm kendimi
minikbaykus Sidal bende çok zayıfladım canım.70le doğuma girdim.gecenlerde 49 dum . Ama inat ettim sürekli yiyorum.bu aralar 50yim nasıl seviniyorum
Sidal minikbaykus ne güzel kilo olsun dıye yedgnz bişey varmı ben yiyorm ama Metabolizma çok hızlı yakıyo
MustafaKemal19 Sidal ne güzel benim eşimin ailesi eleştiriyo hatta ablam çok çirkin zayıfladığımı söylüyoo 🤦♀️ Eşim zaten yanımda değil senelerdir.. izinden izn görüşürüz.. ama insanoğlu nankör işte biz zayıfız diye üzülüyoruz başkaları fazla kilom var diye üzülüyor yine de Allah başka dert vermesin 🌸