MS-01 Oglum 11 aylik atesi 38 lerde gunduz sorun yoktu aksam yine cikti dunde aksam ustu cikti banyo yapınca indi gece geri yükseldi soğuk su uygulama yaptim dolven veriyorum ama sadece basi cok sicak oluyor dis atesi mi önceden cikan dişlerde hic ates falan olmadı
Zeynonunannesiiiii MS-01 ilk dişte 3 gün sürdü ateşi 4 saatte bir calpol verdim.soğuk uygulama ve duş aldırdım..ikinci dişte bir gün sürdü ateşi.yine aynı şeyleri yaptım. Doktora 3.gün gittim ateşi calpol ile düşmezse dolven ile dönüşümlü ver demişti.3. Günden sonra devam ederse o zaman doktor gelin demişti.
Purely MS-01 bas ateşi dış ateşi canım. Banyo yaptırmaktan korkma ilaç fayda etmiyorsa ılık duş aldır yine. Çünkü en güzel öyle ferahlar zaten. Sirkeli sulu bezleri ayak tabanı dirsek içi bilek ici diz ici koyarsan daha etkili olur. Ama dış ateşi zaten çok çok çıkmaz genelde telaş yapma gece gözetim altında tut 4 saat arayla dönüşümlü calpol ve dolven ver. Geçmiş olsun
Melek2401 MS-01 boğaz enfeksiyonu olabilir genelde ateş düşürücü verdiğin için vücudu çok sıcak olmaz ama baş boğaz ense kısımları sıcak olabilir aynı şekilde bizde diş sanmıştık ama 38i geçince gece yarısı acile götürmüştük. Takip et inip çıkmaya devam ederse mutlaka götür diş değilse antibiyotik kullanmak zorunda kalmayın 🤲🏼
Mlsyd3 Enfeksiyon ateş yapar diş ateşi inatçı değildir çıkar ve iner siz 2 gün diyorsunuz bi calpol verin isterseniz yerinizde olsam yarında bi dr götürürdüm
MS-01 Mlsyd3 ya gunduz bir sikinti olmadi gunduz de atesi çıksaydı götürecektim aksam 10 gibi cikti dun gece atesi cikinca terledi üzerini değiştirdim gayet iyiydi dusuyor gun ici sıkıntı yok ilaçlarını da veriyorum doktor calpol yerine döven önermişti ne yapacağımı şaşırdım daha öncede enfeksiyon yüzünden atesi çıkmıştı ama hiç düşmemişti iğne ilac zar zor düşmüştü
MS-01 Kavinsmom ben ilçede oturuyorum merkeze 1 saat oraya gidip gelmek sikinti bilmiyorjm ya ilce hastanesi evimin dibinde ama bakmıyorlar ki hiç yarin sabah özele gitsem cocuk doktoru olur mu ki
Mlsyd3 MS-01 bak bende dişten sanmıştım. 2 gün akşamları çıktı götürdüm kulaklarında enfeksiyon varmış 38 den çıkarsa fitil koymuştum ılık duş ince bi Zıbınla bekletmiştim siz yarın gidin mutlaka
MS-01 Zeynonunannesiiiii bende dolven ve soğuk su uyguladım uyku saati oluncada durmuyor eger düşmezse tekrar dus aldıracam
MS-01 Purely sagol canim ilk dis çıktığında hic atesi olmadi azilar yada kopek disleri çıkıyor sanırım o yuzden mi bilemedim eli ayağı buz gibi soğuk yuzude ayni şekilde sadece alnı sicak her yeri soğuk uygulayacağım soğuk pres dediğiniz gibi
Mlsyd3 Purely sirkeli su yanlış biliniyormuş içe atıyormuş ateşi araştırın isterseniz. Bizde öyle biliyorduk yıllardır maalesef yanlışmış
MS-01 Mlsyd3 evet sirkeli su geçici yontemler onu yapmadim doktoru aradık simdi doktor buyuk ihti.alle bogaz enfeksiyonu dedi ateşini düşürün dusuremezseniz gelin dedi
Purely Mlsyd3 Valla kişiye gore değişiyor bence bu zamana kadar annemde bize hep böyle yaptı bizde çocuklarımıza yapıyoruz. Bir sorun yaşamadık su ana kadar.
SultanAnne Limonu sıkın,suya çoraplarını batırın giydirin bir süre bekletin. Benim uyguladığım ve ateşi düşüren bir yöntem. Düşmezse ihmal etmeden doktora gözükün. Geçmiş olsun Allah şifa versin🤲🏻
TugceAna Purely cilde zararlıymış bilmiyorum öyle demiyor ama ben normal suyla düşürdüm mühim olan temiz ve soğuk su ile serinletmek