dunyam2020 Arkadaşlar rofle yaptırdım ama uç kışı ları boyle yesıl gıbı grı gıbı bısey olduğunu fark ettim kuaflrde boyle değildi bunu nasıl duzeltebılırım yıkayınca gecermı acaba
Arasannesi81 dunyam2020 mor şampuanla yıkayınca düzeliyor onu kullanınca da renk değişimleri kalmıyor canım
Elactus dunyam2020 mor şampuan grileştirir yeşillendirir hatta onu kızıllığı alması için kullanılır yıkandıkca gider biraz yeşermiş takma bence
sonsuzmutlulukkk dunyam2020 röfle mi nefret ediyorum artık 7saat boyunca kuaför de röfle yapılır mı geçen sene saçlarım omzumdan biraz aşağı da idi bı röfle yaptırayım dedim bin pişman oldum
Gamzeli03 dunyam2020 ben bir sene oldu kuaföre gitmeyeli hastalıktan dolayı valla sizde ki iyi cesaret 🤦🏻♀️🤷😔
Gunesmavi dunyam2020 bence alt kısımlarda ki renk çok güzel olmuş bende istiyorum o renkten ama kuaförüm cesaret edemiyo ☹️
Mamaqueen dunyam2020 canim git kuafore benim istedigim renk bu degildi de sikayet et. Ucret odemeden cila atsin. Cilayla duzeliyor
Gulella120 dunyam2020 Yanlış anlamayında bence olmamış 😪 çok yıpranmış duruyor. Hazır yeni yaptırmışken cila mı artık nası yapacaksa bakım mı canlandırmasını da isteyin ücret ödemeden
Papatyaseverr dunyam2020 saçlarınız cok yıpranmıs boyama işleminden sonra mı oldu bir bakım yaptırın istediğiniz renk olmamıssada düzeltme yapmak zorunda değil mi
Ftmemir dunyam2020 saçınızda jila kalmış bkaç yıkamaya düzelir sık sık yıkayın işlem yapmaya gerek yok sadece sık yıkayın
dunyam2020 EJDERYAA sık atıldı paketler uckısımlarında ombre vardı ust kısmı kendı sacım vardı o yuzden esıtlemeye çalıştı bu kadaroldu
Elactus dunyam2020 beyaz sabunla yıka hemen kurtulmak istiyorsan o daha çabuk akıtır ama çok sertleştiriyo bol kremle yıkarken
dunyam2020 Gunesmavi yaaa bılemedım cok grı gıbı yeşil gıbı ustkısmıoyle degıl üstleri cokbekletemedı altlar yanar dıye
dunyam2020 sonsuzmutlulukkk ya evet cok uzun sürüyor en kotu tarafında beklemek ama ombreden nefret ettim artık krep atıp sonra açmaya çalışıyorlar ve cok asırı kkluyor oyle basım agrıgor bırde
EJDERYAA dunyam2020 yani üst sarı alt gri belki düzelir bilmiyorum ama ben beğenemedim kuaför hakkını verememiş