EslemDilan HappyKids İsmim Dilan, Eşimin ismi Emre. Kızımın İsmi Eslem Dila. Eslemi eşim beğendi, Dila da ben ismime uyumlu olsun diye. Kızımın ismi, eşimle baş harflerimiz💜
RabisSerra Serra’m 💕 babasının adı Selman benimki Rabia olunca birleştirdik binevi☺️ Ayrıca bolluk bereket demek kuranda iki yerde geçiyor
mom093 HappyKids ashabı Kehf filmini izliyorduk orada 7 uyuyanlar Osmanlı tarihinden önce Allah’a inanan 7 kişi sadece bunlar o 7 uyuyanlardan birinin ismi mislina tabi bu 7 uyuyanlarin hepsi erkek o filmi izlediğimiz sırada küçük görümcem kayınvalideme anne Mislina ismi kız ismi olur mu benim bebeğimin cinsiyeti belliydi o arada kayınvalidem olur dedi baktık Mislina isminde bir sürü kız bebek vardı eşimin ve benimde hoşuma gitti isim öylelikle ismini Mislina yaptık kızımın 💜☺️
Ozgeersin Eşim tarihe çok meraklıdır diriliş Ertuğrul’u izliyordu bir gün ve dedi oğlumuz olursa ismi Alp olsun mu benimde içime çok sindi çünkü 3 harfli isim istiyordum hep kısa erkek veya kız olsa da. Biz isme karar verdiğimizde meğer hamileymişim cinsiyeti öğrendiğimiz gibi Alp geliyor dedik😊 İsmi gibi kahraman yiğit bir evlat olsun bize ve ülkemize😊
mervecoskun HappyKids oğlumun ismi Artun hamileliğimin başında Zülfü Livaneli yapımı Veda filmi izlemiştik. Biterken görmüştük ismi. aynı anda ilgimizi çekti, anlamı ve Türkçe olması tam istediğimiz gibiydi. Allah sağlıklı bir ömür versin kuzucuklara isimleriyle dede, nene olup yaşlansınlar inşallah 🙏
Yagmurmerya HappyKids kızımın ismi Merya. MErt eşimin ismi. YAğmur benim ismim. 2mizin birleşimi oldu☺️
2papatya Tüp bebekle hamile kaldım ikiz olduğunu öğrenince de çok sevindik eşim hep biri erkek kesin dedi ama içime hiç erkek doğmadı hep kız dedim ben sonra ikisinin de kız olduğunu öğrenince ikisini de sen istediğini koy çok zorluk çektin dedi ben 2 isimli olduğumdan bu zamana kadar çok zorluk yaşadım tek isim olsun Doğum yapmaya 1 ay kala miray ve ilay olsun dedim eşim tamam demişti hep.. sonra içimden bu yaptığım bencillik birinin isimini eşim versin Bari ne yapıyorum ben dedim.. eşime senin düşüncen ne diye sorduğumda ben zeynep istiyorum aslında ama senin düşündüklerin de iyi diyince ilk doğan kızımıza sen ismini vermiş ol Zeynep olsun dedim diğer kızımıza da fatıma annemizin lakabı Zehra’yı ben verdim. İyiki de böyle vermişiz isimleri canım kızlarım 💕
SongulTurk Eşimle sevgiliyken hep bir kıızmız olmasını isterdik hayeller kurardık. İşte o hayellerde karar vermiştik kızımızın ismi Melisa Alya olacaktı. Çok şükür bir bir gerçekleşti hayallerimiz. Melisa Alyam dizlerimde uyuyor şu an ❤
Adikos HappyKids. Yıldız görselini çok severim. Hemen hemen her aksesuarımda kıyafetimde yıldız vardı bugüne kadar . Tevafuk ki eşimin rahmetli annesinin ismi de yıldızmış. ilk evlendiğimizde annelerimizin adını koyalım Ayşe Yıldız olsun demiştik. Hamile olduğumdan cinsiyeti öğrenene kadar eşim kızımız olacak dedi. Ben de 3 kere rüyamda erkek bebek doğurdum kucakladım. Alternatif isimlere bakarken eşimle bana kız isimlerinden Masal ismi yakın geldi. Yıllar önce komşumun kızının adı Masal’dı. Ne hoş isim koymuşlar derdim hep içimden, bayılırdım ismine. Cinsiyet öğrenmeden önce içimden acaba kız mı olacak ki diye düşünürdüm. kız olursa nar koymak istedim. Çünkü nar bana hep şükretmeyi, Yaradanın kudretini hatırlatır. Tuhaf kaçar belki çevre tarafından dediler . İnternette bade ve yade isimlerinin anlamlarını okurken Nare ismini gördüm. Cinsiyeti öğrendik ve Dr dan eve gelir gelmez hadi ismini belirleyelim dedik. Masal Nare ve Ayşe Yıldız arasında kaldık. Eşime bıraktım tercihi sen belirle senin kararın olsun iki isime de okeyim dedim. Masal Nareyi seçti.💖💖💖 İçimden de dua ettim inşallah onu seçer diye:) çok şükür kızım nar gibi bereketli doğdu. Nar hasat zamanında doğdu Nare kuşum💖 Baktıkça şükrediyorum varlığına. 💖 Masalda gibiyim sanki💖💖 Hayat aslında onunla başlamış gibi.Evim çiçek bahçesi 🌼🌼gönlüm bahar 🤗🙏🏻🤍🤍 Narem bugün 2 aylık 🙏🏻💖 Yaradan kimsenin elini boş koymasın. Herkese hayırlı ana baba olmayı nasip etsin. Evlatlarımızın bahtı açık olsun. Her Bireri isimleriyle bin yaşasın vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olsunlar inşallah 🙏🏻🤍
dmlklc HappyKids cengiz aytmatova hayranlığımdan ve en sevdiğim filmi selvi boylum al yazmalım. O filmi izlerken hep kızım olursa adı asya olsun derdim herkes bilirdi 😍buna istinaden kızımın adını ASYA koydum. Sevginin emek olduğunu bilmesi ve güçlü bir kadın olmasını diledim❤️
Yusuf20 Ahlakı,sabrı,güzelliği,edebi,ona kötülük yapmalarına rağmen şefkatli yüreği olan peygamber;Hz.yusuf… Yusuf,inşAllah ismi ile yaşar… Ben istedim ,eşimde uygun buldu koyduk…
Yusuf2208 Yusuf20 bi yusuf anneside benim😊sevgiliykenden daha hayalimizdi hz yusuf gibi olur insallah diyerek koyduk bizde.nasil oğlunuzun huyu suyu?
Bissa HappyKids eşimle üniversite zamanında tanıştık 2011’de o zamanlar tabii çok samimi olmasada arkadaşız.. bi akşam toplanıp sinemaya gittik korku filmine… korku filmindeki kızın ismi Karen’di aramızda o kadar çok Karen ismi geçtiki sevgili olmamızı o isim sağladı.. Karen diye mesaj attım ona tabii yeni almışız numaralarımızı heyecan tavan 😂 geri cevap oyş Karen yazdı… bu tabii unutulup gitti zaman geçti isteme, nişan, düğün derken hamile olduğumu öğrendik bide cinsiyet eklendi üstüne erkek olursa Kartal Deniz kız olursa? Ben istedimki Eftelya, Destina, Defne son olarak Defnede karar verdik… bi akşam Karen ismi gündemimize oturdu ve o anda cinsiyeti öğrendik… mucizemiz KAREN oldu iyiki oldu 🥰🥰🥰
ElmaliTurtamm HazelK yaa allahtan aselin yanına farklı isimler koymuşuz ki ben daha kimliğe diğer ismini yazdıramadım ama olsun 😁şu bi iki senede çok koyulan isimlerden biri oldu ilerde okula gittiklerini düşünsene sınıfta en az 3 5 asel olcak😃
Inci_2020 Hamile kaldigimi öyrendiyimiz günün sabahı eşimin büyük babası vefat etdi eşim erkek olursa büyük babamin ismini koyariz dedi bende olur sen nasıl istersen dedim cünki cok üzülüyodu kiyamadim ismi İmandı amma kizimiz oldu ona benzeyen İnci ismini koyduk insallah erkek bebeyimiz olursa İman ismini koyucaz🙏😊
SevgininSezaisi HappyKids ailemin ilk çocuğuyum bir de kiz kardeşim var ilk hamileligim ve annem babam kardesim cok heyecanlilardi torun yiğen ne demek ilk defa tadacaklardi hamileligimin 7. Ayında babami kalp krizinden kaybettim ve eşimin istegiylede oğlumuza babamin ismini verdik … adını yasatiyorum babacığım ❤
karakuzumm HappyKids Oğlumuzun adı Ali Eren, ben babamı 13 sene önce kaybettim ve hep hayalimdi bir oğlum olursa adını Ali koyacağım diye ve eşimde beni bu konuda kırmadı, istersen yanına istediğin ismide sen koy dedim ve Ali Eren’imiz oldu ☺️
Busraata HappyKids Ömür Ata ❣️ Ömür ismi ilk sevgilim yani eşimle beraber hayal kuruyorduk 10yil önce o zamanlar 16yasindaydim ondan dolayı koyduk cok sevdigim bir isim Ata da Atatürk’ten armagan olsun oglumuza dedik ♥️