YasemiNYagmur1 HappyKids biz başından beri bir kızımız olsun çok istiyorduk eşim kız da olsa erkek de olsa isim bulmuştu aslında ama ben tam sevmememiştim. Kızımız olursa Yağmur olsun Yasemin Uğur Yağmur diye sayıklayarak beni alıştırmaya çalışıyordu. Cinsiyet öğrenmeye gideceğimiz gün totem yapalım dedi eğer ki kızsa ve öğrendikten sonra yağmur yağarsa itiraz etmek yok yağmur olacak dedi tamam dedim. Gittik doktor kız dedi gözler dolu dolu oldu tabi. Çıktık arabayla eve gidiyoruz yarı yolda bir yağmur tuttu ki anlatamam deli gibi bastırdı önümüzü göremedik resmen. Dedim ki tamam kızım da ismini sevmiş ki adıyla geliyor üç kişilik bi aile olduk Yasemin💜Uğur💜Yağmur🧿🧿
AlpTahaMerve Ben hep Ömer olsun istedim , Hz Ömer adaletinden dolayı ama eşim istemedi. Taha olsun dedik. Taha’nın anlamı efendimizin ismi, Kur’an’da geçiyo ve bu sure inince Hz.Ömer müslüman olmuş. Sonuç olarak Ömer’e bağladım :)
Merve HappyKids daha bekarken annem Masal ismi çok güzel demişti. Eşimde bende çok ısındık isme. Eğer Eylül’de doğsaydı tabi eşim Eylül olsun istemişti çünkü biz Eylül’de tanıştık 😍 Eylüle denk gelmeyince bizim Masal’ımız olsun dedik. Cinsiyeti öğrendiğimizde de tüm sevdiklerimize Masal geliyor dedik hiç isim kararsızlığı yaşamadık. İlerde oğlum olursa Milan koymak istiyoruz. ama sadece düşünce bu 🤎
SinyorinA HappyKids Eşimin Adı Kerim, Benim adım Aslı, oğlumuzda Kerem 💙 hikayemizde belli sanirim 🥰😁
tuncalh Hamileliğimde tesadüfen bir gece Cemal Süreya’nın bir sözüne denk gelmiştim ‘Mavi bir renkten daha fazlası bence. Sonu olmayan bir gökyüzü, umut dolu bir deniz.’ okudukça anlamlandı çok sevdik ve böylelikle kızımızın ismini Mavi koyduk 💙😌
hayalimgercegim-0910 HappyKids biz cinsiyetini öğrendikten sonra eşimle 1hafta süreyle birbirimize göstermeden bir liste yaptık sevdiğimiz isimleri yazdık. 1hafta dolunca karşılaştırıp en çok içimize sinene karar verecektik. Listeleri açınca gördük ki eşim 1isim yazmış bende 2 yazmıştım ama içinde ortak bir isim vardı Defne🌸 o güne kadar ilişkimiz boyunca hatta isim hiç konuşmamıştık ve ortak yazdığımız bir isim olunca çok duygulandık ve tereddütsüz koyduk.
Alazcns HappyKids Öyle eskiye dayanan bir hikayesi yok😁 Hamile olduğumu öğrendiğimiz zaman iki cinsiyet için de isim araştırdım en içime sinenleri eşime söyledim o da sevdi ve koyduk.
ayselaren Erkek olduğunu öğrenince bir sürü isim bulduk, sonunda Aren koyduk. Anlamları çok hoşumuza gitmişti.
Hb123456 HappyKids en büyük oglumun adı Berat eşimle Berat kandilinde tanıstık o yüzden Berat koyduk hiç unutulmasın diye.. Bebegim de eren onun da memleketimizde sehit düşen eren bülbülün ismini verdim ismi evladımızda yasasın diye
Kusananne Bı sene sanırım Lina senesi :) benim oğlumun adı Muzaffer 💕 14 aylık hamileyken apandisit ameliyatı olmuştum çok riskliydi ama bende oğlumda galip geldik. Hamileyken şikayet üzerine duruşmalara mı katılmadım, polis sorgusuna mı girmedim hepsinin üstesinden oğlumla geldim İsmini sevmemde ki en büyük etken bunlar. Bir de eşimin babası orman kazasında eşimin ellerinde vefat etmiş onun da etkisi var tabi
Zeynep_alya24 HappyKids Zeynep ismini Babamız istedi bekarken kızım olursa Zeynep olsun demiş hep Alya ismine gelince de sobadan zehirlendik ve hastaneden geldiikten sonra görümcem aradı Nasıl oldunuz diye o arada Alya ismide güzel dedi biranda kulağıma hoş geldi öylelikle Alya da olsun dedim ve Zeynep Alya oldu prensesimin ismi 🙂
Jutenya2020 HappyKids 🌹 bebeğimin adı Muhammed ben çocukluğumdan beri oğlum olursa peygamber efendimizin adını koyucam inşallah derdim eşimde öyle düşünürmüş hep ve nasip oldu koyduk 🌹🌹🌹
2prensesannesii esraeylul34 esimde bende ocakta dogmusuz acaba ocak mi koysaydim kızımın adini ahahhah😂😂😂
esraeylul34 2prensesannesii ahahahahaha mantikli yani meden olmasin 😂 bende bi dahakine subat dusunuyrm nasil
2prensesannesii HappyKids benim kızımın adi hira islamiyetin dogdugu efendimizin peygamber oldugu magaranin ismi. Eşim istedi koyduk. Küçük kizim nisa biraz hosuma gittiğinden biraz hira ismine uygun olduğundan koyduk 🙂
Denisskaratas HappyKids ben daha 10 yaşında başlamıştım büyüyünce evlendiğimde kızım olsun oğlum olsun ismini deniz koyucam ve hamile kaldıgım an herkezin bana sorusu deniz mi olucak diye çoçugun ismi hemen eşimle konuşmuştum ve oda zaten bana istiyorsan sen ne dersen o dedi ve kızımın ismini deniz koydum ❤️👩👧👩👧
teachersrn HappyKids benim adım Seren, eşim Can, oğlumun adını da alt kümemiz olan Eren Can koyduk. Hem benden hem babasından bir parça var adında 💙